Kako su danas saopštili iz stručnog štaba Odbojkaškog kluba “Vojvodina”, novi član porodice sponzora i ekskluzivni beting partner srpskog šampiona je kompanija Mozzart.

Gosti Odbojkaškog kluba Vojvodina, tim povodom, bili su generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović, direktor sektora korporativnih komunikacija Borjan Popović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović istakao je na konferenciji za medije da Mozzart kao društveno odgovorna kompanija ovih dana posebnu pažnju usmerava upravo ka Novom Sadu.

– Posle rukometnog i fudbalskog kluba od danas smo i zvanično sponzor odbojkaškog šampiona. Vojvodina je pojam uspeha u odbojci, najdominantniji je klub u našoj zemlji, a pored silnih titula poznat je i po tome što je davao i daje veliki broj reprezentativaca. Mi sa naše strane ovim sponzorstvom i novcem želimo da pomognemo da Vojvodina dalje napreduje. To je naš doprinos u razvoju ovog klub – istakao je Prodanović.

Predsednik OK Vojvodina Dragoljub Zbiljić ukazao je na to da je ovo veliki dan iz dva razloga.

– Mozzart živi od sporta i za sport, a izuzetno mi je drago što pomaže i odbojci. Drugi veliki razlog je taj što sa sponzorstvom Mozzarta naš klub dostiže budžet veći od milion evra, što je za jednu sezonu u odbojci zaista impozantno i daje nam za pravo da verujemo da ćemo nastaviti dalje sa evropskim razvojem. Sklapamo kockice, veruujemo i stručni štab i to da Boškan može da vodi klub ka još većim rezultatima. Najveća želja nam je da prođemo grupnu fazu Lige šampiona.

Šef stručnog štaba Sobodan Boškan zahvalio se kompaniji što će klub na ovaj način dobiti moćnog partnera, jer će se na ovaj način podstaći razboj kluba i napravi iskorak u Evropi.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su u ime kompanije Mozzart generalni direktor Slobodan Prodanović i u ime OK Vojvodina predsednik Dragoljub Zbiljić.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments