Foto: nsuzivo.rs
Javno komunalno preduzeće “Novosadska toplana” Novi Sad, u ponedeljak, 16. maja počinje sa radovima na rekonstrukciji šahta u Hadži Ruvimovoj ulici ispred broja 41.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja.

Za vreme izvođenja radova povremeno će biti obustavljan saobraćaj u krajnjoj desnoj kolovoznoj traci u Hadži Ruvimovoj ulici od broja 43 do broja 39 zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije. Takođe, u zoni radova će biti onemogućeno parkiranje vozila i ukida se deo biciklističke staze. Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 27. juna 2022. godine.

Pomenuto preduzeće danas počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda i u bloku ulica Stevana Hristića i Svetozara Ćorovića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Za vreme trajanja radova zabranjuje se saobraćaj u Ulici Stevana Hristića, od Ulice partizanskih baza do broja 20 u Ulici Stevana Hristića. Planirani rok za završetak radova je 16. jul 2022. godine.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments