Bura zbog Steve Petkova (19) iz Kikinde, koji je okačio sliku obešene mačke na Instagram, ne stišava se, a u javnost je isplivao novi morbidni snimak na kojem simulira seks sa psom!

Video je objavila Fondacija pokreta “Levijatan”, koja mladića optužuje za zlostavljanje životinja. Oni su reagovali i kad su se pojavile fotografije mačke, a Petkov, inače veterinarski tehničar, ispričao je za Kurir da nije on obesio mačku, već da ju je spasao, ali da je greškom sliku postavio na društvenu mrežu te da je dao izjavu i u policiji. U MUP je za Kurir rečeno da su razgovarali s njim.

 

Petkov je dao izjavu u policiji. U pitanju je komšijska mačka, koja je živa, takođe su izjavu dali i vlasnici mačke, koji su naveli da ju je Petkov spasao.

Međutim, Pavle Bihali, izvršni direktor Fondacije pokreta “Levijatan”, kaže da su na svojoj stranici ukazali na niz nelogičnosti kojima se Petkov branio i da su dobili snimak zlostavljanja psa koje je izvršio upravo Steva Petkov.

“Taj snimak zapravo pokazuje ono o čemu smo govorili! Mi ne objavljujemo ništa dok ne proverimo s više strana. Onu mačku je definitivno neko obesio, oni znaju ko je, a pravdaju se da je šala, pa je skinuo mačku ovaj, onaj”, navodi Bihali i dodaje da to što je Petkov veterinarski tehničar ne znači da voli životinje.

POGLEDAJTE UŽIVO OBRAĆANJE ČLANOVA LEVIJATANA U VEZI SLUČAJA OBEŠENE MAČKE

 

Ističe da protiv mladića planiraju da podnesu prijavu.

“Dobili smo veliki broj poruka u vezi s njim. Ljudi su nam javljali i slali poruke da je agresivan, da su se slične stvari dešavale. ‘Levijatan’ se bavi prevencijom, sanacijom i, u ovom slučaju, edukacijom. Dokazano je da mladići koji ovako nešto rade u tom dobu kasnije vrše teška krivična dela zlostavljanja dece i žena”, napominje Bihali.

Do zaključenja ovog broja Steva se nije javio na telefon novinarima “Kurira”, a njegova majka Danijela Petkov rekla da je videla video koji je objavio “Levijatan”.

“Mislim da nije moj sin na tom snimku”, kratko je prokomentarisala!

Izvor: Kurir

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments