(UZMEMIRUJUĆE!) STOP NASILJU: Užasni razbojnici tukli baku zbog 400 evra

       

Baka stara 80 godina iz sela Sonta brutalno je pretučena kada su joj zasad nepoznati razbojnici upali u kuću u potrazi za novcem.

Vest o zlostavljanju bespomoćne starice na društvenim mrežama podelila je izvesna Ana i izazvala bes i ogorčenje širom Srbije. Kako je objasnila, pljačka se odigrala 3. oktobra.

-Tamo negde u jednom od sokaka u selu Sonta, koje uvek spominjem kao poru u vremenu, gde se malo štošta menja i često mi se čini da je vreme stalo, 80-godišnjoj baki su pravalili u kuću, tukli su je kocem po licu, glavi, njenom starom nemoćnom telu i jednoj ruci koja još uvek funkcioniše i pomoću koje ona još uvek može jesti, češljati se i oblačiti sama. Njen muž je umro ove godine i ostavio joj je malo para, koje su, naravno, u banci. Ali to nije sprečilo dva momka da je prebiju i uzmu joj 400 evra i neku siću – napisala je Ana.

Ona je izrazila nadu da će lopovi biti uhvaćeni.

– Ne da bi išli u zatvor ili bili pretučeni ili povređeni na bilo koji način, nego da bi njihova baka i deka i majka i otac i cela familija i prijatelji, kolege, školski drugari videli koga su odgojili, s kim su se družili i išli u školu. Bože pomozi tim osobama da ozdrave jer zasigurno samo teško mentalno obolele osobe mogu brutalno pretući staricu – dodala je Ana.

Izvor: Republika.rs

3
Komentari:

2 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
3 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Novosadjanin

Gde ste sad panduri sve vam j….. Nas mozete da smarate po gradu jer nemamo licnu kartu, a razbojnike, lopove, silovatelje, pucace i ostale hohstaplere pustate da haraju drzavom…. Nema nama spasa

napadaju jernijekaznjivo

pustaju ih sudije jer imaju dvostruku korist. Em stite svoje zivote em se nafatiraju od razbojnickog mita.Policiji jedno da se daju odresene ruke da likvidiraju i razbijaju razbijnike a da oni to ne rade moglo bi nesto da se prigovori.

ne hodali vise zemljom zveri

molim da ih neko ubije
da su bilo koja divlja zivotinja bili bi likvidirani. kakva je razlika ? zivoti ja je čak i nesvesna a ovi svesno vrše zversva.U srbiji su stari poligon za vezbanje razbojnika .
Jer to zemja ii zooski vrt kad si u zivotnoj opasnosti u svojoj kuci ?????