Baka stara 80 godina iz sela Sonta brutalno je pretučena kada su joj zasad nepoznati razbojnici upali u kuću u potrazi za novcem.

Vest o zlostavljanju bespomoćne starice na društvenim mrežama podelila je izvesna Ana i izazvala bes i ogorčenje širom Srbije. Kako je objasnila, pljačka se odigrala 3. oktobra.

-Tamo negde u jednom od sokaka u selu Sonta, koje uvek spominjem kao poru u vremenu, gde se malo štošta menja i često mi se čini da je vreme stalo, 80-godišnjoj baki su pravalili u kuću, tukli su je kocem po licu, glavi, njenom starom nemoćnom telu i jednoj ruci koja još uvek funkcioniše i pomoću koje ona još uvek može jesti, češljati se i oblačiti sama. Njen muž je umro ove godine i ostavio joj je malo para, koje su, naravno, u banci. Ali to nije sprečilo dva momka da je prebiju i uzmu joj 400 evra i neku siću – napisala je Ana.

Ona je izrazila nadu da će lopovi biti uhvaćeni.

– Ne da bi išli u zatvor ili bili pretučeni ili povređeni na bilo koji način, nego da bi njihova baka i deka i majka i otac i cela familija i prijatelji, kolege, školski drugari videli koga su odgojili, s kim su se družili i išli u školu. Bože pomozi tim osobama da ozdrave jer zasigurno samo teško mentalno obolele osobe mogu brutalno pretući staricu – dodala je Ana.

Izvor: Republika.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Novosadjanin
06/10/2018 18:13

Gde ste sad panduri sve vam j….. Nas mozete da smarate po gradu jer nemamo licnu kartu, a razbojnike, lopove, silovatelje, pucace i ostale hohstaplere pustate da haraju drzavom…. Nema nama spasa

napadaju jernijekaznjivo
10/01/2019 16:54
Reply to  Novosadjanin

pustaju ih sudije jer imaju dvostruku korist. Em stite svoje zivote em se nafatiraju od razbojnickog mita.Policiji jedno da se daju odresene ruke da likvidiraju i razbijaju razbijnike a da oni to ne rade moglo bi nesto da se prigovori.

ne hodali vise zemljom zveri
10/01/2019 16:47

molim da ih neko ubije
da su bilo koja divlja zivotinja bili bi likvidirani. kakva je razlika ? zivoti ja je čak i nesvesna a ovi svesno vrše zversva.U srbiji su stari poligon za vezbanje razbojnika .
Jer to zemja ii zooski vrt kad si u zivotnoj opasnosti u svojoj kuci ?????