Bred Pit nije Bred Pit, Vin Dizel nije Vin Dizel- ovo su prava imena velikih zvezda

       
Foto: Chatelaine

Pravo ime glumica Natali Portman je Neta-Li Herhslag. Odlučila je da radi pod prezimenom Portman jer je htela da sačuva privatnost bliže porodice. Portman je devojačko prezime njene bake. 

Bradovo ime je Vilijam Bredli Pit, ali svi su ga znali pod imenom Bred, pa je to ime izabrao za svet glume.

Pravo ime Nikolas Kejdža je Kim Kopola. Svoje pravo prezime skrivao je od početka karijere, jer nije želeo da se proslavi samo na osnovu krvnog srodstva sa slavnim rediteljem, njegovim ujakom Frensisom Fordom Kopolom, koji je radio “Kuma”.

Foto: CNBC.com

Pevačica pravog imena Desinti Houp promenila je ime u Majli Sajrus, jer joj je otac dao ime ‘Smajli’ zbog vedre naravi, a s godinama joj je nadimak skraćen za prvo slovo.

Pravo ime glumice Porše de Rosi je Amanda Li Rodžers. Umetničko ime ‘izmislila’ je kada se počela da se bavi manekenstvom s 15 godina.

Svoje pravo ime Emili Džin Stoun nije mogla da registruje u udruženju glumaca, jer je tamo već postojala Emili Stoun, a prema pravilima ne mogu postojati dva umetnika istog imena. Zato je sebi ostavila nadimak koji joj je majka dala, Ema Stoun.

Foto: Dave J Hogan/Getty Images/Time

Glumica Dženifer Aniston je grčkog podrekla i njeno pravo ime je Dženifer Lin Anastasakis. Njeni roditelji su joj promenili prezime u Aniston kako bi joj pomogli da postane glumica.

Pravo ime glumca Vin Dizela je Mark Sinkler Vinsent. Na umetničko prezime ‘Dizel’ odlučio se jer su mu taj nadimak dali prijatelji zbog toga što je ‘pun energije’.

Foto: Digital Spy

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments