Donald ji Melanija Tramp nominovani za Zlatnu malinu

       
Foto: Evening Standard

Neuspešni mafijaški film Džon Travolte “Goti” i predsednik Donald Tramp nominovani su za Zlatne maline, ‘nagrade’ za najgora filmska ostvarenja u 2018. godini koju su organizatori proglasili godinom katastrofa, na ekranu i izvan njega.  

Zlatna malina stvorena je 1980. godine kao suprotnost Oskarima i nominacije se objavljuju dan pre oskarovskih.

Američki predsednik Donald Tramp je nominovan za najgoreg glumca za ‘kameo’ uloge u dva dokumentarca prošle godine, “Death of a Nation” reditelja Dineša D’Souza i “Fahrenheit 11/9” Majkla Mura.

Tramp već ima Zlatnu malinu iz 1989. za igranje samog sebe u filmu “Ghosts Can’t Do It” s Bo Derek. Njegova supruga Melanija i bliska saradnica Kelien Konvej nominovane su za sporedne glumice za arhivske snimke korišćene u “Fahrenheitu 11/9”.

“Goti”, film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Džonu Gotiju, potpuno je propao na bioskopskim blagajnama i nominovan je za najgori film, scenario i najgori glumački par kog čine Džon Travolta i njegova supruga Keli Preston.

Dobitnici, ako se pojave na dodeli dan uoči Oskara, dobiju skulpturicu u obliku maline veličine loptice za golf, smeštene na roli filma, ofarbane zlatnom bojom. Nagrada košta pet dolara.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments