Foto: DJBooth

Eminem je prošle godine izbacio novi album, a njegova pesma “The Ringer” naišla je na čuđenje jer je reper, oštri Trampov kritičar, tvrdio da ga je posetila Tajna služba o čemu je prvi pisao BazFid.

U originalnom tekstu Eminem repuje o tome da je ‘agent Narandža’ poslao Tajnu službu da provere razmišlja li zaista o tome da ga povredi. Da ga pitaju “da li je povezan s teroristima”, na šta je rekao “samo kada je reč o mastilu i tekstopiscima”.

Tajna služba u to vreme nije želela da komentariše slučaj, ali je BazFid podneo zahtev za pravom na informacije da bi saznao da li je situacija istinita.

Ove nedelje su objavili da je im je agencija predala više od 40 stranica cenzurisanog teksta koje pružaju detalje istrage. Dokumenti pokazuju da su bili koncentrirani na “preteće tekstove” njegove pesme “Framed”.

“Pesma je o ubistvu kog se nije mogao setiti i koje se mora uokviriti posebnim tekstom”, piše u dokumentima. “Posebni tekst” se odnosi na reči pesme u kojima se reper pita: “Kako je Ivanka Tramp završila u mom bunkeru, osećam se donekle odgovornim za blesavu malu plavušu” i završava s “drugo ubistvo kog se ne sećam”.

Tajna služba dodala je da je Eminem pokazivao “neprikladno ponašanje” i “pretnje štićeniku”.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments