GLEDALI SMO: Deadpool 2 premašio naša očekivanja

       
Foto: IMDb

Prošlog vikenda publika širom Srbije, imala je priliku da premijerno pogleda dugo očekivani nastavak popularne akcione komedije Deadpool.

Prvi deo na velikim platnima zaigrao je 2016. godine i munjevitom brzinom osvoijo je simpatije čak i onih koji nisu preterano naklonjeni filmovima koji su inspirisani junacima iz stripova.

Nemonovno je da je rastuće interesovanje za filmove ove vrste, bar delimično zaslužna za uspeh koji uživa Deadpool, iako je ipak ravnoteža između brutalnosti i dobrog humora ono što ovaj film zapravo čini pravim uživanjem.

Za mnoge, Deadpool je manje poznati lik iz velike Marvelove porodice. Nasilan i agresivan sa jedne strane, ali i osvežavajuće duhovit i sarkastičan, lik Deadpool-a postao je favorit mnogih ljubitelja ovog žanra.

Posle dve godine, u bioskope konačno stiže Deadpool 2, a kao što smo navikli, glumac Rajan Rejnolds ponovo je fantastično tumačio lik maskiranog osvetnika.

Iako su mnogi strahovali da će nastavak biti snimljen kako bi čelnici iz studija unovčili interesovanje za popularnog junaka, ispostavilo se da je Deadpool 2 jedan od retkih filmova čiji je nastavak možda i bolji od prvog dela.

U novom ostvarenju, Deadpool se udružuje sa mutantima odmetnicima, kako bi zajedno zaštitili dečaka koji poseduje izuzetne nadljudske moći. Ne želimo da Vam otkrijemo detalje, ali očekujte dva sata uzbudljive akcije i iskrenog smeha.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: