I Dženifer Aniston bila žrtva Vajnstina

       
Foto: Grazia Daily

Više od stotinu žena javilo se u proteklih godinu dana i otkrilo kako ih je seksualno Harvi Vajnstin seksualno uznemiravao.

O njegovom ponašanju progovorila je i Dženifer koja je s njim radila 2005. godine na filmu “Izbačeni iz koloseka”. Kada su je novinari pitali da li je provodila vreme s njim, rekla je kako nije imala izbora.

“Bili smo na večeri povodom premijere filma. Sećam se kako sam sedela za stolom s kolegom Klajv Ovenom, producenti i prijatelji takođe su bili tamo. Harvi je došao za naš sto i rekao mojoj prijateljici: ‘Diži se!’, nakon čega je ona ustala i on je seo kraj mene. Ponašao se zaista odvratno”, ispričala je glumica.

Takođe je tkrila je kako je zahtevao od nje da nosi haljine modne kuće Marchesa koje je dizajnirala njegova bivša supruga Georgina.

“Sećam se kad je njena modna linija tek počela s radom, posetio me u Londonu i tražio od mene da to nosim. Prelistala sam katalog i rekla mu kako ne želim, da to nije za mene. Rekao mi je ‘Nosićeš tu haljinu!'”, prepričala je glumica i dodala kako je odbila i da je to bio jedini put da je on nje hteo nešto na silu da dobije.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments