SERIJA HOTEL BEOGRAD: Nastavak popularne ruske serije Kuhinja, snima se u Srbiji

       

Rusko–srpski film „Hotel Beograd” snima se u Beogradu, a jedna od lokacija na kojoj su postavljene scene je i Stari dvor.

Biković je rekao da je film ušao u završnu fazu snimanja i da se može očekivati krajem sledeće godine u bioskopima.

Franšizu, koja ima armiju svojih obožavalaca ne samo u Rusiji i zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, već širom sveta u čak 20 država, uspeli smo da dovedemo i u Beograd. Tako da ono što već postoji, a to je poznata ruska serija „Kuhinja”, sa nastavcima serija „Hotel Eleon” i „Hotel Grand” dobija nastavak „Hotel Beograd” – rekao je glumac i dodao da je projekat rusko– srpski ne samo idejno i finansijski nego i u podeli uloga.

Biković je naglasio da je glavna njegova ideja i želja bila da ruska franšiza dođe u Beograd da bi promovisala veliki potencijal Srbije.

“Snimamo ruski film koji se dešava u Srbiji i Beogradu i lokacija ima glavni kontekst i ulogu. Ruskim glumcima se Beograd veoma dopada i svi žele posle prvog dolaska da se vrate i ponovo ga posete” – rekao je on.

Film, a zatim i mini serija od tri epizode koja će biti napravljena naknadno, snima se na više lokacija u Beogradu. Stari dvor je jedna od njih i u njemu su do sada snimane scene sa scenografijom recepcije i restorana „Hotela Beograd”.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: