Foto: Promo

Nova sezona popularne domaće serije Ubice moga oca kreće sa emitovanjem 18. decembra. Novina je to što serija više neće biti emitovana na  RTS-u, već na novom kablovskom kanalu Top TV.

Foto: Instagram (privatna arhiva )

Kako prenosi N1 pored “Ubica mog oca”, gledaoci će moći da prate i hit serije kao štu su “Homeland”, “Sons of Anarchy”, “Državni posao”, “Odmori se, zaslužio si”, “Bron”, “Gomorrah”, “Hell on wheels” i mnoga druga iznenađenja.

Foto: rtv.rs

TOP kanal biće emitovan u četiri zemlje regiona: u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, za početak na SBB-u, Telemachu, Total TV-u i D3i. Dok se kanali ovog tipa u svetu dodatno naplaćuju, platforme na kojima će da krene su omogućile da se TOP kanal nađe već u osnovnoj ponudi.

Autor: N1/nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragan
11/12/2017 17:07

Test slika postoji na kanalu 71 između kanala cinemania i FOXa.Ne očekujem ništa naročito od domaćih serija.A na SBB ima desetak kanala sa serijskim stranim programom.Ni jedan istinski pravi filmski kana.Tužno ali ja sam do kraja osamdesetih više pogledao filmova na tri kanala nego li za trideset godina na ovim.Ne mislim na HIT filmove već na one manje poznate filmove.Nekad je RTB imala “ciklus fimova o….”.Toga više nema.Urednik Zelenović sad upravnik kinoteke je uveo “erotski film” ni toga više nema (pod uticajem crkve).

cole
12/12/2017 06:34

Da li ste sigurni da je reč o “Državnom poslu” sa RTV-a? Ili je možda reč o stranoj seriji koja se, eto, isto zove!