Svako životno doba donosi poneku lekciju, a godinama postajemo mudriji. Tako bi barem trebalo da bude. U nastavku saznajte šta to do 30. rođendana treba da znamo!

1. Naučite da volite sebe onakvi kakvi ste. Ovo naravno ne znači dane treba da menjate ono što želite da menjate. Vodite računa o sebi i volite sebe. To je najleopša stvar koju možete da uradite za svoje telo i um.

2. Ko ste, bez obzira na mišljenje drugih? Ljudi će vam govoriti da možda za neke stvari niste dovoljno dobri, nemate dovoljno bele zube, niste izabrali dobru karijeru… Saznajte ko ste i vodite se time, bez obzira šta drugi misle.

3. Prihvatite odbijanje s ponosom. Ukoliko vas neko odbije, prihvatite to. Ne vređajte se i ne razmišljajte da li ste u nečemu pogrešili. Možda se jednostavno toj osobi niste dopali.

4. Prestanite da čekate mogućnosti. Savršen posao ili savršen partner vam neće zakucati na vrata, dok sedite i čekate. Pokrenite se i sami stvarajte svoju sreću.

5. Prepirite se, bez svađanja. Naučite da se prepirete, bez korišćenja uvreda- Umesto toga, držite se činjenica.

6. Shvatite: život je kratak. Uradite sve što ste želeli, jer nikada nije kasno.

7. Život je i dugačak. Ne postoji rok trajanja za sreću i potragu za svojim snovima, bilo da imate 25 ili 55 godina.

8. Prihvatite razlike. Posao, seksualno opredeljenje, žanr muzike i nivo obrazovanja ne definišu osobu.

9. Budite nezavisni. Ne dopustite da vam sreća i posao zavise od drugih ljudi. Naučite da se sami borite.

10. Odvojte vreme da budete i detinjasti. Nikada ne zaboravite na svoje unutrašnje dete. Pozitivna energija može da vas izleči.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments