Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- 300 g mlevenog keksa
- 100 g šećera u prahu
- 125 g margarina
- 80 ml soka od pomorandže
Za fil:
- 200 ml slatke pavlake
- 50 g margarina
- 250 g mlečne čokolade
- 4 banane
Priprema:
U jednoj posudi sjedinite mleveni keks, šećer u prahu, margarin i sok od pomorandže. Smesu izlijte u kalup. Iseckajte banane pa ih poređajte preko podloge. Zasebno umutite slatku pavlaku. Otopite čokoladu sa margarinom, pa dodajte u umućenu slatku pavlaku. Mikserom sve sjedinite pa nanesite preko banane. Dekorišite po želji. Ostavite tart dva sata u frižideru da se dobro prohladi i stegne. Bon appetit!
trpeza.rs
A zasto margarin? Zar nije bolje puter?