Foto: Pexels

Pročitajte dnevni horoskop za 18. oktobar 2022. godine i saznajte šta vas čeka kada su u pitanju posao, ljubav i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2022. godine vam donosi povoljne vesti na poslu. Konačno će neko početi da uvažava i vaše mišljenje. Moguće su oscilacije, ali ostanite čvrsto na nogama. Partner vam uporno nešto taji, zato obratite pažnju na skrivene znake!

BIK

U poslednje vreme vam nedostaje doslednost u svemu što započnete! Pokušajte da pronađete motivaciju i ugrabite svoje parče kolača. Slobodni Bikovi biće na raskršću između dve osobe. Stavite sve dobre i loše strane kako biste sebi olakšali odluku!

BLIZANAC

Vaša dvojna priroda će se konstantno smenjivati, a više će preovladavati onaj “lošiji” Blizanac. Nemojte da brzate u odlukama i tri puta merite! Moguća je izdaja od strane partnera, zato ostanite dosledni sebi. Izbegavajte poroke!

RAK

Dnevni horoskop vam savetuje da konačno uzmete stvari u svoje ruke na poslu. Previše ste se opustili što može da vam se obije o glavu. Neko će iz okruženja da vam zatraži novac na pozajmicu. Budite obazrivi i pronađite najbolji kompromis. Zdravlje je dobro!

LAV

Konačno ste živnuli i sada je vreme da se malo posvetite sebi. Dosta ste zapostavili vašu unutrašnjost, a pribegavate nezdravim stvarima. Napravite jasan plan i krenite u nove pobede! Neko će vas pozvati iz prošlosti, što bi moglo da vas poremeti.

DEVICA

Zvezde su danas na vašoj strani i donose vam srećne vesti. Vratiće vam se sve ono za šta ste poslednje vreme ulagali trud i vreme. Čeka vas gužva na poslu, te pokušajte da ne brzate kako ne biste u važnim stvarima pogrešili. Čuvajte se gužve u saobraćaju!

VAGA

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2022. godine vam savetuje da širom otvorite i oči i uši. Nekome iz vašeg blsikog okruženja biće potrebna pomoć, a jedino ste vi prava osoba za to. Ne odlažite kupovinu, već napravite detaljan plan. Moguće su glavobolje!

Foto: Rawpixel/Freepik

ŠKORPIJA

Početkom dana bićete u potpunom haosu, ali ne brinite. Kako dolazi veče, tako ćete konačno odahnuti. Imate dosta toga da izbacite pričom iz sebe, zato nije loša ideja da se skockate i izađete u grad sa prijateljima. Obratite pažnju na skrivene signale jednog poznanika. Bacio je oko na vas!

STRELAC

Čini vam se da sve što radite neće nikako da vam se isplati. Budite strpljivi, na dobrom ste putu! U ljubavi imate potrebu da se više izrazite, ali kao da vas suprotna strana ne čuje. Budite jasniji i direktniji. Obratite pažnju na ishranu i vežbanje!

JARAC

Ne ulažite novac u sumnjive poslove koje niste prethodno proverili. Taman kad ste mislili da ste upoznali idealnu osobu za vas, otkrićete šta se krije ispod maske. Ne očajavate, jer će vam se sreća uskoro osmehnuti.

VODOLIJE

Tokom dana očekujte da će vas neko iznervirati kao na psolu, tako i kući. Obratite pažnju na komunikaciju, pogotovo sa članovima porodice, kako vam ceo dan ne bi bio napet. Idealno je vreme da počnete sa realizacijom ideje o kojoj već dugo maštate. Sitnim koracima do cilja!

RIBE

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2022. godine vam kaže da jasno psotavite granice sa ljudima. Neko će pokušati da vam obradi za neki posao, zato nek vam oči budu širom otvorene. Više niste sigruni d aželite da ostanete sa partnerom. Vreme je za ozbiljan razgovor sa njim!

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments