Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU Lavovima duži put može biti prekretnica u životu, Device oprezno s oštrim predmetima

Foto: Amazon.in

Ovan

Pokušajte da ne budete obeshrabreni trenutnim problemima na poslovnom planu. Nervozni ste i nestrpljivi, jer ne odvija se sve kako ste planirali. Morate da budete fleksibilniji i sačekate bolje vreme za akciju. Podrška porodice mnogo vam znači. Niste sigurni da li je privremeno primirje sa partnerom dobar znak ili uvod u buru.

Bik

Niste impresionirani postojećom poslovnom situacijom, ali ne iznosite svoje stavove. Preokupirani ste idealističkim i filozofskim razmišljanjima, rado biste promenili svet oko sebe. Nervoza u odnosu sa partnerom. Izbegnite burne reakcije. Smirena komunikacija sa decom je jedina opcija.

Blizanci

Preopterećeni ste problemima. Ne možete da se potpuno koncentrišete na poslovnu problematiku. Porodični odnosi su se iskomplikovali, nervozni ste i nesigurni šta dalje da preduzmete. Posvetite se praktičnim detaljima koje ste do sada izbegavali. Partner pokušava da razume vaše motive. Neophodni su vam potpuno otvoreni razgovori.

Rak

Učestali kontakti sa uticajnim ljudima iz inostranstva još uvek nemaju rezultate koje ste očekivali. Razmatrate preduzimanje riskantnog finansijskog poduhvata. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku razrešavate neki problem koji vas je duže vreme opterećivao. Koncentrišite se u saobraćaju.

Lav

Uspostavljeni kontakt na poslovnom planu može da bude značajan u narednom periodu. Samopuzdaniji ste, hrabriji i spremniji na svaki izazov. Osećate se dobro, vitalni ste i puni energije. Ukoliko se bavite sportom postižete odlične rezultate. Duži put je uspešan, može da označi prekretnicu u vašem životu.

Devica

Kratki rokovi ili neočekivano hitni poslovi uvešće vas u prilično stresno stanje. Nervozni ste, pod tenzijom, potpuno iziritirani situacijama koje ne možete da kontrolišete. Distancirali ste se u odnosu sa na sve oko vas, partner ne zna kako da vam se približi. Nesporazumi i komplikacije su deo vaše svakodnevice. Oprezno sa oštrim predmetima.

Vaga

Izazivate radoznalost okoline zbog neočekivanog ponašanja. Nezadovoljni ste, pomalo umorni i ne možete da donesete odluke u vezi sa vašim emotivnim životom. Uznemireni ste nedavnim dešavanjima na poslu. Manje ste oprezni nego inače. Nemate dovoljno inspiracije ukoliko se bavite nekim umetničkim radom. Potreban vam je odmor.

Škorpija

Oprez je i dalje na snazi. Preterano optimističke ideje o nekim riskantim poslovnim akcijama mogu da donesu probleme. Sačekajte još neko vreme sa donošenjem konačnih odluka u vezi sa nekretninama. Trenutno vam nedostaje doza realizma. Ne obećavajte ništa što ne možete da ispunite i pažljivo čitajte ugovore ukoliko ih potpisujete ovih dana.

Strelac

Niste sigurni da li su vaši stavovi objektivni. Pokušavate da iznađete najcelishodnija rešenja za trenutni poslovni problem. Povećani troškovi u vezi inostranih projekata. Ne povećavajte već postojeće dugove. Moguć je nesporazum sa prijateljem, pokažite više fleksibilnosti. Manji zdravstveni problem.

Jarac

Sve planirane aktivnosti u vezi sa dužim putem obavljate bez odlaganja. Uspevate da obavite sve nagomilane obaveze. Trošite više nego obično, ali se ne uzrujavate previše. Bićete isprovocirani da iznesete otvoreno svoje stavove. Ne možete da se oslonite na podršku saradnika. Donosite važnu odluku u vezi sa porodicom ili domom.

Vodolija

Finansijska situacija se komplikuje. Niste još uvek sigurni u pravac svog delovanja na poslovnom i finansijskom planu. Odbijate bilo kakvo suprotstavljanje vašim stavovima. Moguće su neprijatnosti ili greške. Partner može da vam pomogne da realnije sagledate vaš uzajamni odnos. Nervozni ste.

Ribe

Sledite svoje postavljene ciljeve bez obzira na trenutne probleme. Odložite uzimanje kredita ili pozajmica od banaka. Dobijate neko priznanje ili pažnju okoline zahvaljujući vašem ličnom magnetizmu. Ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, vaše trenutno fantaziranje može biti plodonosno. Burna rasprava sa partnerom.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti