Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK Rakovima i Lavovima nije dan, sa Ribama neko iz prošlosti pokušava da obnovi kontakt

Foto: Parade

OVAN 

Neke situacije na poslu ne možete da kontrolišete. Previše obaveza i odgovornosti su vas potpuno iscrple. Nemate više energije da se nosite sa stalno prisutnim problemima. Raspoloženja vam variraju od krajenjeg pesimizma do krajnje euforije. Istražujete neki kompleksni problem ili misteriju. Partner vas razume.

BIK

Pre donošenja drastičnih odluke razmislite o prednostima vaše trenutne situacije. Budete strpljivi još neko vreme naročito u vezi sa preseljenjem ili kupoprodajom nekretnine. Neželjene rasprave sa partnerom ili članovima porodice vas zamaraju. Oprezno sa svim riskantnim akcijama.

BLIZANCI

Pokušavate da budete praktični na poslu. Nezadovoljni ste postojećim stanjem, želite promene. Neočekivani problemi u vezi sa nekretninama vas brinu. Ukoliko ste u vezi vodite ozbiljne razgovore. Moguć je nesporazum sa partnerom u vezi sa nekim porodičnim pitanjima. Starijem članu porodice potrebna je vaša pomoć.

RAK

Otežano komunicirate svoje potrebe ili probleme. Nezadovoljni ste mnogim aspektima vašeg života. Očigledno je vreme za duboko preispitivanje i promene. Još uvek niste spremni za akciju, ali vaše nezadovoljstvo je pouzdan znak da je vreme za veliko spremanje. Bavite se više sportskim aktivnostima.

LAV

Pesimistični ste i nestrpljivi, poslovna situacija ne odvija se kako ste planirali. Finansijska situacija se i dalje komplikuje. Trenutno ne vidite izlaz. Pokušavate da ubedite partnera u vezi nekog ulaganja. Možda je u pravu kada kaže da sačekate sa odlukom. Pojačajte unos vitamina i vodite više računa o zdravlju.

DEVICA

Iako ste maksimalno angažovani na poslu ne vidite neke bitnije rezlutate. Probajte da izbegnete nesporazum sa saradnicima. Vaša želja za dominiranjem i nametanjem svojih mišljenja može da iritira naročito vašeg partnera. Moguća je žučnija rasprava, potrebno je više fleksibilnosti sa vaše strane. Obavite redovni doktorski pregled.

VAGA

Svakodnevne obaveze i odgovornosti su opterećujuće. Umorni ste od stalnog očekivanja da se nešto promeni na poslovnom planu. Član porodice zahteva vašu pojačanu pažnju zbog zdravstvenog problema. Potrebno vam je više odmora i opuštanja. Vreme je da poradite na svom zdravlju. Obavite redovne preglede.

ŠKORPIJA
Uključeni ste u mnoge aktivnosti, pomalo u stresu. Neko na poslu pokušava da vam pomogne. Povećani neplanirani troškovi vas pomalo brinu. Spremni ste da razgovarate sa partnerom o svojim potrebama i željama. Potrebno vam je više ljubavi i pažnje. U nedostatku istih kompenzujete ih hranom ili slatkišima.
STRELAC

Nemate dovoljno motivacije na poslovnom planu. Kao da ne nalazite više smisla u onome što radite. Nametljivi ste i dominantni naročito u komunikaciji sa članovima porodice. Zbog vaše nestrpljivosti moguće su konfliktne situacije. Kraći put ili poseta će vas oraspoložiti. Promena načina ishrane je neophodna.

JARAC

Postižete da uradite sve što ste planirali. Nudi vam se neka dobra poslovna prilika. Nemojte da propustite šansu koja može da vam promeni život. Sledite svoju intuiciju. Poslovno prijateljstvo postaje lično. Manji finansijski priliv popraviće vam raspoloženje. Planirani put u inostrantstvo se odlaže.

VODOLIJA 

Optimističniji ste u vezi sa razvojem situacije na poslu. Energičniji ste i samopuzdaniji kad su vaši planovi u pitanju. Finansijska situacija se komplikuje. Krediti ili pozajmice se ne preporučuju. Potrebno vam je više slobodnog vremena za opuštanje i zabavu. Prevazišli ste nesporazume sa voljenom osobom.

RIBE

Vi uvek imate i drugu opciju u rezervi ako se prva ne pokaže pravom. Uporni ste i ne odustajete lako. Nove ideje će promeniti pravac vašeg delovanja. Neko iz vaše prošlosti, na koga ste već zaboravili, pokušava da ostvari kontakt. Partner ne ispunjava dato obećanje. Društveno ste aktivni, izlazite više i srećete zanimljive ljude.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti