Foto: Inverse

Ovan- Danas ste prebukirani informacijama, pa i osećanjima koja su kod vas uvek jaka. Ovaj put čini se da je neko pogodio i onu vašu osetljivu notu, pa ćete se najverovatnije naći u ulozi slušaoca.

Bik– Imate mnogo obaveza, a da se vi pitate ne biste mrdnuli iz kuće. Treba vam odmor.

Blizanci– Niste zadovoljni razvojem događaja. Potrebna vam je jedna strategija koja bi vam omogućila da se što bolje i lakše snalazite u svim situacijama u kojima ste nekad dobro manevrisali.

Rak– Imate potrebu da se sakrijete u ljušturu i sačekate da nevreme prođe, pa se tek onda pojavite u javnosti. Posvetite se svom poslu i nosite se sa poteškoćama koje će na njemu da iskrsnu ,a isto tako se posvetite i privatnim obavezama.

Foto: Allure

Lav– Ako vam se ukazala prilika da na kratko otputujete to bi vam pričinilo veliko zadovoljstvo, ali dobro proverite dokumenta i papirologiju koju nosite. Ovo je vreme u kojem ćete biti izloženi kvarovima na telefonskim linijama, računarima.

Devica– Ono što vam najviše smeta, danas će u vašem životu biti najzastupljenije. Činiće vam se da su sve vaše aktivnosti na neki način sputane nizom radnji na koje ne možete da utičete, a koje će dovesti do toga da se osećate loše.

Vaga– Imate tajnog obožavaoca koji vam danas vraća entuzijazam. Pazite na ekstremitete.

Škorpija– Danas ste skloni glavoboljama, pa više pažnje posvetite zdravlju. Ovo je dobar dan da se posvetite sebi. Pazite na ishranu i unosite dovoljnu količninu tečnosti.

Foto: ListLand

Strelac– Prioritet dajete aktivnostima poput sporta ili zabave i druženja. Potrebno vam je da se opustite.

Jarac– Za vas je važno da dobar deo dana imate za sebe. Naporan radni tempo vas očekuje.

Vodolija– Dan pun druženja je pred vama. Važno vam je da se sve aktivnosti koje preduzmete imaju u sebi zabavnu notu, kao i da se danas što više družite sa vama bliskim osobama.

Ribe– Dobar dan za one koji očekuju novac ili razrešenje nekog problema te vrste. Prijatelji kao da osećaju da su vam sada potrebni izlasci i odmor.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments