Naslovna Lifestyle Horoskop za četvrtak, 13. februar

Horoskop za četvrtak, 13. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaše odnose. Moguće je da ćete imati karijes ali i neke probleme sa desnima, sklonost ka paradontopatiji je naglašena kod vas.

BIK


Nemate dovoljno koncentracije i niste motivisani za posao pa danas više izbegavate obaveze nego što ste im posvećeni. Moguće je da ste došli do svoje granice izdržljivosti i da je vreme da partneru kažete da se neke stvari moraju menjati. Izbegavajte alkohol i poroke. Možete imati manje probleme sa zdravljem u narednom periodu.

BLIZANCI


Obuzima vas velika tenzija. Svesni ste da je pritisak koji trpite posledica promena u koje ste se upustili, ali vam to ne pomaže. Za neke probleme ne postoji drugo rešenje osim da zažmurite na izazove i strpljivo sačekate razrešenje. Probava vam je osetljiva i zato je jako važno da vodite računa o svojoj ishrani.

 RAK


Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav. Mogući su problemi sa alergijskim reakcijama.

LAV


Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera. Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite sujetni i promenite svoju prvobitnu strategiju. Problemi sa želucem su naglašeni kod vas. Moguće je da vas muči i gorušica.

DEVICA


Ulazite u novi poslovni projekat koji će se na duže staze pokazati kao veoma značajan za vas. Možete da očekujete zanimljiv splet okolnosti koji vas vodi do jednog sasvim novog ljubavnog poznanstva. Čuvajte svoje krvne sudove. Mogući su problemi vezani za krvotok, cirkulaciju.

VAGA


Osećate se prazno. Možda ste, ovih dana, završili važne zadatke pa ste mislili da će ovaj dan biti spektakularno radostan. Zadovoljstvo izostaje zbog naglog pada adrenalina. Da biste se povratili, hitno smislite nove ciljeve. Prijaće Vam vitaminska ishrana, konzumirajte više tečnosti.

 

ŠKORPIJA


Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti veoma nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak. Povedite računa o sinusima koji bi kod vas mogli da budu osetljivi u narednom periodu.

STRELAC


Osmislite originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Upotrebite moć sugestije kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje. Mogući su problemi sa hormonima pa povedite računa o tome.

JARAC


Možete da očekujete dobar dan za sklapanje novih poslova. Pred vama je generalno povoljna poslovna atmosfera. Ako budete poslušali intuiciju ukazaće vam se prilika za vezu sa jednom veoma harizmatičnom ali i dobrom osobom. Glavobolja vas prati tokom dana, generalno ste sada prilično osetljivi

VODOLIJA

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam biti potrebna kada to ne budete očekivali. Rešićete se nekih problema na polju zdravlja.

RIBE

Neko Vas navodi na pogrešan izbor. Na vreme zatražite nečiji oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje Vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Ako ste do sada imali bilo kakve tegobe sa kardiovaskularnim sistemom one bi se u narednom periodu mogle pogoršati.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments