18.7 C
Novi Sad
25/05/2020, 14:49
Naslovna Lifestyle Horoskop za četvrtak, 2. april

Horoskop za četvrtak, 2. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekta jer možete preceniti svoje kapacitete. Generalno se osećate dobro.

BIK


Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu. Potreban Vam je novi podsticaj, kao dodatno ohrabrenje i zanos. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Budite promišljeni, saradnja je nužna ali ne po svaku cenu. Nervna napetost je naglašena.

BLIZANCI


Ukoliko ste planirali saradnju sa osobom koja vam je već na poslovnom polju pomogla, bićete zadovoljni. Ako ste slobodni, imaćete nove zanimljive ljubavne ponude tokom današnjeg dana. Moguća je vrtoglavica.

RAK


Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspešniji nego ranije jer vam predstoje zanimljive ponude. Izvestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim jer sledi i trošak. Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

LAV


Odgovornosti koje imate treba da shvatite ozbiljno. Posvetite se svom poslu danas kako bi ostvarili svoje planove.Uspećete da ostvarite bolji odnos sa partnerom sa kojim ste imali manje trzavice ranije. Ne bi trebalo da bude problema.

DEVICA


Vas ponos sve češće izbija na površinu, što predstavlja »loš predznak« u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu.Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovnoj saradnji, kao i da poštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

VAGA


Ljubavni život vam je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove jer kriza je prolazna. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA


Ulažete veliki napor u svoj posao i spremni ste da se posvetite svojim obavezama kako bi realizovali ciljeve. Nesigurni ste u svoje emotivne izbore. Moguće je da se predomišljate oko prekida neke emotivne veze. Generalno solidno zdravlje.

STRELAC


Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte oklevati pred osobom koja Vam upućuje emotivne signale i iskrene komplimente.Vaši saradnici imaju dobre namere, tako da Vas očekuju pozitivni događaji i uspešni rezultati na različitim stranama. Sačuvajte pozitivno raspoloženje i optimizam.

JARAC


Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na porodične ali i ljubavne odnose. Pad imuniteta je naglašen.

VODOLIJA


U susretu sa voljenom osobom, nema razloga da uporno insistirate na nekim sporednim događajima. Imate različita viđenja.Konsultujete svoje saradnike pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava može da smisli bolje rešenje. Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

RIBE


Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići. Dobro se osećate.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: