Naslovna Lifestyle Horoskop za petak, 07. avgust

Horoskop za petak, 07. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možete da očekujete podršku od nadređenih i mogućnost da rešite svoje poslovne probleme danas. Ako ste slobodni, dan je veoma povoljan za nova dešavanja. Moguće je da će vam se nova osoba pojaviti u nekom veselom okruženju. Skloni ste problemima sa bešikom i urnarnim traktom. Moguće je da ćete biti veoma podložni upalama.

BIK


Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Naglašeni su problemi sa venama kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće sa cirkulacijom.

BLIZANCI


Iritira Vas partnerovo ponašanje i odluke. Kontrolišite svoje impulse, pre nego što povredite nečija osećanja. Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smeru. Moguć je pad imuniteta i problemi sa krvnom slikom kod vas u narednom periodu.

RAK


Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija je prilično stabilna pa je pravo vreme da, pre nego što odete u šoping, očistite dugove i zaostale neplaćene račune. Povedite računa o leđima koja bi mogla da budu osetljiva kod vas.

LAV


Povoljan je dan za bavljenje privatnim poslom. Ukoliko planirate neke promene na ovom polju aktivirajte se. Možete da očekujete zanimljiv razvoj situacije sa voljenom osobom. Slede vam dobre promene u tom odnosu. Povedite računa o bolovima u stomaku. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće sa varnjem.

DEVICA


Razgovor i susret sa jednom osobom podsetiće Vas na lepša vremena ili na neke uspomene. Ponestaje Vam strpljenje u susretu sa saradnicima. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje u neravnopravnim uslovima. Povedite računa o disajnim putevima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas u narednom periodu.

VAGA


U potpunosti ste posvećni poslovnim aktivnostima. Pred vama su intenzivna dešavanja kako na profesionalnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa ljudima za koje ste mislili da su nedostižni. Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

ŠKORPIJA


Prihvatite partnerovu ideju ili rešenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u mrtvoj trci u kojoj nema pobednika. Nećete dozvoliti da Vas nepravedno kažnjavaju ili osporavaju Vašu ulogu u saradničkim krugovima. Povedite računa o probavi. Moguće je da ćete imati probleme sa varenjem. Očekuje vas faza u kojoj će vam stomak biti prilično slaba tačka.

STRELAC


Ukoliko budete bili napeti, sami ćete stvarati probleme na poslovnom polju. Probajte da menjate svoj stav. Spontano ćete uspeti da ostvarite novo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas vodi do ljubavne veze. Kičma vam je osetljiva i možete da imate manje probleme sa leđima, pogotovo ako ste od ranije imali neke slične tegobe.

JARAC


Nove informacije vam uskoro dolaze. Moguće je da će se poslovno okruženje menjati. Moguće je da vam se dopada osoba koju za sada posmatrate samo sa distance i ne prilazite joj. Niste u preterano povoljnom periodu za zdravlje pa su razni problemi mogući. Povedite više računa o sebi.

VODOLIJA


Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu. Izbegavajte alkohol. Važno je da radite na očuvanju emotivne i mentalne stabilnosti.

RIBE


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku. Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments