21.2 C
Novi Sad
28/06/2022, 04:11
Lifestyle Horoskop za petak, 27. mart

Horoskop za petak, 27. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite. Nemojte da sedite i čekate dok drugi koriste priliku koja vam je data. Odlično se osećate!

BIK


Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje. Zdravlje solidno.

BLIZANCI


Nećete imati previše obaveza danas, pa vreme provodite sasvim opušteno. Želite da se posvetite nekim drugim stvarima. Ukoliko uzmete slobodan dan, regenerisaćete svoju energiju. Može se desiti da dođe do problemi u odnosu između vas i izabrane osobe, uslovljenih dešavanjima u skoroj prošlosti. Prija vam što veća i intenzivnija fizička aktivnost.

RAK


Pred vama je povoljan dan za poslovno polje. Svoje planove ćete ostvariti. Dobićete podršku sa svih strana. Lako vam je da privučete ljubav I pažnju drugih, jer zaista izgledate prelepo u ovom periodu. Manji problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas danas ali ne biste trebali da imate drastične promene ili neke preterano opasne tegobe. U svakom slučaju se preporučuje mirovanje.

LAV


Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, a za nagradu očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu. Srčane smetnje su moguće.

DEVICA


Danas ćete biti vrlo emotivni I pri tome prilično loše raspoloženi, što nije dobra kombinacija za ljubav. Ukoliko ste iz nekog razloga bili zabrinuti za svoje finansije, sada ćete odagnati sve sumnje! Očekuje vas pozitivan dan kada je u pitanju polje novca. Dobitak vam sledi. Manji problemi sa stomakom.

VAGA


Možete da očekujete da će u poslovnom okruženju biti dosta pozitivne energije i da vas ništa neće opterećivati. Baš danas biste mogli da uđete u jednu veoma pozitivnu i lepu ljubavnu vezu. Očekuju vas čarobna dešavanja! Ukoliko već imate partnera on vam je maksimalno privržen. Zdravlje slabo.

ŠKORPIJA


Pokušavate nešto da počnete iz početka. Vi jeste osoba stvorena za nove projekte, ali, ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ako upadnete u iskušenje da prekinete saradnju s ljudima o kojima ste, do danas, imali sjajno mišljenje. Dobro se osećate. Sa zdravljem nema problema.

STRELAC


Dolazi vam veliki dobitak na sreću! Današnji dan vam može doneti puno lepih iznenađenja na svim poljima! Potrudite se da na pravi način iskorsitite priliku koja vam se pružas. Trudite se da sa osobom koju volite imate što bolji odnos. Jako vam je važno da ostanete zajedno. Problemi sa hemoroidima.

JARAC


Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouverenost vam preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA


Očekuju vas lepe vesti, kao i poboljšanje finansija. Moguće je da ćete dobiti pomoć od nekog člana porodice. Poslovna situacija privremeno dolazi do stabilizacije kojoj ste se nadali. Imaćete priliku da upoznate novu osobu sa kojom ćete poželeti emotivnu vezu. Proverite nivo holesterola.

RIBE


Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje. Smanjite unos alkohola.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments