Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Osećate se kao da ste pod kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Opustite se, svaka ozbiljna tema preti neprijatnošću. Osećate se jako dobro u svojoj koži i nemate probleme na polju zdravlja.

BIK


U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate svoje ponašanje ili odluku. Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate intrigantne situacije. Pokušavate da izbalansirate različite poslovne interese. Imate mnogo energije. Prija vam da budete fizički aktivni i da se bavite sportom.

BLIZANCI


Sigurno ćete imati kontakt sa nekim ko će vam biti jako privlačan, a možda se čak i zaljubite. Dobri međuljudski odnosi na radnom mestu i pozitivne promene u karijeri. Pred vama je jako povoljan dan tokom kojeg nećete imati nikakve brige na polju zdravlja.  Odlično ste raspoloženi.

RAK


Moguće je da ćete neke stvari pogrešno shvatiti i da če to uticati na donošenje pogrešnih poslovnih odluka. Na ovom polju vas očekuje sasvim dobro stanje sa voljenom osobom. Ne biste trebali da očekujete veće promene. Prijaće vam fizička aktivnost. Danas se osećate sasvim dobro.

LAV


Trošite bespotrebno vreme na organizaciju puta, a niste sigurni da je sve izvodljivo. Suštinske stvari niste dovršili. Proverite dokumenta, uslove putovanja, kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi vam mogu zakomplikovati dan. Koža vam je osetljiva. Moguće je da ćete imati probleme sa iritacijama, suvoćom i tome sl.

DEVICA


Svari nisu jednostavne, kao što biste želeli da ih predstavite pred bliskom osobom. Jer san o sreći nije isto što i sreća. Vaš entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora. Očekuje vas poboljšanje kada je u pitanju vaše zdravstveno stanje.

VAGA


Vreme je da se reorganizujete. Čišćenje kako u svom domu, tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih poslovnih projekata. Ali, ako se na trenutak isključite iz svih profesionalnih aktivnosti, shvatićete da centar sveta niste vi. Odlično stanje vas očekuje.

ŠKORPIJA


Smišljate način da privučete nečiju pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte. Probava vam je osetljiva. Pred vama je faza u kojoj su mogući malo veći problemi sa metabolizmom.

STRELAC


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete. Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme sa grlom i disajnim putevima koji su vam takođe osetljivi.

JARAC


Neko privlači Vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost proističe iz Vašeg nepoverenja. Susret sa jednom osobom deluje negativno na Vaše raspoloženje, odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Povoljan je period za mršavljenje. Možete da se oslobodite negativnih navika u ishrani.

VODOLIJA


Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvarite nije zanemarljiv. Bez većih problema sa zdravljem. Možete da očekujete odličnu situaciju.

RIBE


U ovom periodu vam je teško da ostanete verni, a ako ste sami može se desiti da vam se
dopadne više osoba. Uspešan dan za one koji se bave umetnošću i medijima. Mogući su manji problemi sa leđima. Prati vas ukočenost. Izbegavajte podizanje preterano teškog tereta.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments