7.8 C
Novi Sad
06/12/2022, 15:26
Lifestyle Horoskop za sredu, 02. septembar

Horoskop za sredu, 02. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekuje vas povoljan dan za posao. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada uspeli da ostvarite. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, povoljan je dan da joj pokažete svoje želje i osećanja. Ne bi bilo loše da ovaj dan iskoristite u planiranju romantičnog vikenda sa voljenom osobom.

BIK


Nema potrebe da preuveličavate želje i interesovanja. Partner ne reaguje na Vašu priču. Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, predstavlja klasičan primer preteranog samoljublja. Odlično se osećate i puni ste energije. Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

BLIZANCI


Razmišljate o porodici i obećanjima koje ste im dali. Danas je krajnje vreme da ih ispunite. Ne dozvolite da vas iznenadne obaveze u tome ometu. Data reč je data reč, u protivnom, rizikujete da se neko razočara u vas. Potrudite se da saslušate šta jedan prijatelj ima da vam kaže. U pitanju je nešto vezano za selidbu.

RAK


Imate priliku da naučite kako iz svakog lošeg dolazi nešto dobro. Problem vašeg trenutnog stanja je izostanak podrške na koju ste računali. Možda je pravi trenutak da razmislite šta želite, da vam laskaju ili da vas iskreno kritikuju. Čuvajte se mogućih upala.

LAV


Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju ideju vodilju. Važno je da nove događaje prihvatite u optimističkom stilu, nema razloga da sumnjate u nečije poslovne namere. Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

DEVICA


Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti.

VAGA


Moguće je da ćete danas na polju posla biti skloni sukobima i svađama koje vas opterećuju. Dajte sebi i partneru priliku da obnovite vašu ljubav. Važno je da svoju energiju usmerite tako da više radite na vašem odnosu. Bolovi u grlu i problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA


Nema razloga da očekujete razumevanje od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta. Izbegavajte nepotreban rizik na koji Vas nagovaraju određeni saradnici. Ne možete da promenite sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist. Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima, onim koji pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

STRELAC


Moguće je da vam se na poslovnom polju pojavljuju situacije i problemi koje niste uopšte očekivali u ovom periodu. Pred vama su ljubavne promene koje treba da prigrlite i prihvatite. Vreme je da se posvetite svojim osećanjima. Veoma ste osetljivi danas.

JARAC


Veoma je bitno da danas pokažete poštovanje prema vašim pretpostavljenima. Mnogo toga možete da naučite ako budete pažljiv slušalac. Brzopletost i nepromišljenost može da vas dovede u neprilike. Ne srljajte u neke situacije zbog kojih bi kasnije mogli da zažalite. Proverite sve činjenice pre nego što donesete konačne zaključke.

VODOLIJA


Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe potrebe.

RIBE


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, na kratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments