13.5 C
Novi Sad
29/05/2020, 09:42
Naslovna Lifestyle Horoskop za sredu, 1. april

Horoskop za sredu, 1. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna. Izbegavajte unos alkohola.

BIK


Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog »optužite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se prilagodite bliskoj osobi. Ukoliko se većina saradnika protivi Vašoj volji, nema potrebe da insistirate na svojim prvobitnim namerama. Mogući problemi sa bubrezima.

BLIZANCI


Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav. Ne dozvolite da Vas opterećuju pogrešne slutnje.

RAK


Pred vama je dan u kojem ćete imati ponude za nov posao. Spremni ste da pokušate nešto drugačije na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, spremni ste za ljubavne avanture i za nova poznanstva tokom dana. Nema potrebe da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

LAV


Sabirate šta ste uradili u minulom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice, pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku jer će vam to pokvariti dragocen osećaj zadovoljstva. Potrudite se da pravilno usmeravate svoju energiju.

DEVICA


Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaše poslovno polje. Imaćete ono što želite kroz neko vreme. Promenite svoj pristup u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i uspećete da je osvojite. Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se.

VAGA


Potrudite se da se za sada držite nekih sigurnijih poslovnih ulaganja. Nije vreme za veće rizike na ovom polju. Osećate se nove probleme u odnosu sa voljenom osobom i to vas opterećuje. Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

ŠKORPIJA


Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami. Izbegavajte loše navike, prijaće Vam boravak u prirodi.

STRELAC


Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na Vaš odnos. Partner Vam pobuđuje osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Imate mnogo pozitivne energije u sebi.

JARAC


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani. Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

VODOLIJA


Skloni ste pravljenju manjih grešaka na poslu. Ipak, ne biste trebali da imate značajnije posledice. Moguće je da ćete se veoma lako upustiti u flert sa osobom koja nema iskrene namere prema vama. Osetljivi ste i podložni problemima.

RIBE


Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas. Problemi sa grlom.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: