Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko se bavite privatnim biznisom i pokušavate da dobijete kredit ili pozajmicu očekuje vas negativan odgovor. Bićete prilično pogođeni odbijanjem jer ste računali na novac. Očekuje vas novo, zanimljivo poznanstvo. Druga osoba živi u inostranstvu. Smatrate da to nije nikakav problem i da možete da održavate redovan kontakt. Problemi na poslu dosta loše deluju na vašu psihu.

BIK


Prilično ste detaljni, odgovorni i ekspeditivni kada su obaveze u pitanju. Sve se odvija kako ste i isplanirali. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan iako on ima jako puno problema i zabrinut je zbog posla. Zdravlje je stabilno i to je upravo vaša zasluga.

BLIZANCI


Puni ste sebe pa se s radošću pripremate za večerašnje aktivnosti. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete skandale, savladajte sebe i ne podležite iskušenju.

RAK


Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe želje.  Vaš stav prema zdravlju je prilično neodgovoran, dok vam je imunitet u isto vreme slab.

LAV


Zadovoljni ste situacijom na poslu. Energični ste, samouvereni, imate jasne ciljeve. Ulažete svu svoju energiju i vreme u realizaciju ciljeva i uspešno ih postižete. Niste preterano zadovoljni odnosom sa bračnim partnerom, ali ste tolerantni. Partner vam ne posvećuje dovoljno pažnje i smatrate da su razlog tome problemi na poslu. Nervi su jako osetljivi.

DEVICA


Očajni ste zbog poslovne situacije. Obim posla je smanjen, a ono što bi mogli da uradite onemogućavaju neplanirane teškoće. Veza je u krizi. Što se vas tiče smatrate da je najbolje da je završite odmah i to bez ikakvih oklevanja. Neraspoloženi ste.

VAGA


Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili.  Organizam je jak, zdravlje stabilno, vi se osećate odlično.

ŠKORPIJA


Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas uspešni poslovni razgovor sa inostranim saradnicima. Oni su sigurni u uspeh saradnje, a vi imate nedoumice. Previše ste fokusirani na poslovnu sferu tako da nemate puno vremena za voljenu osobu. Partner u potpunosti podržava vaše ambicije i ne zamera vam odsustvo od kuće. Disajni sistem je izuzetno osetljiv.

STRELAC


Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije reč ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

JARAC


Užasnuti ste situacijom na poslu. Imate utisak da vam nikad nije bilo gore. Ne uspevate da pokrenete posao. Vaše emocije su stabilne i postojane. Partner ima probleme, ali je uprkos tome vama posvećen. Smeta vam hladnoća.

VODOLIJA


U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem.

RIBE


Situacija je specifična: posao se solidno razvija i to vas ne brine. Brinu vas finansije koje nisu u skladu sa obimom posla. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Druga osoba vam deluje snažno, markantno, uspešno, ali prilično zatvoreno i ozbiljno. Imate utisak da niste ostavili najbolji utisak. Osećate se dobro.

Nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments