11.7 C
Novi Sad
05/12/2022, 15:16
Lifestyle Horoskop za utorak, 01. septembar

Horoskop za utorak, 01. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Obuzeti ste poslovnim problemima. Ipak, to nije polje na kome možete očekivati bitna dešavanja. U centru pažnje treba da bude jedan član porodice, jer od njega stiže velika podrška koja će vas ganuti. Pažljivo osmislite kako ćete mu se zahvaliti.

BIK


Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući. Hronični problemi vas muče.

BLIZANCI


Moguće je da ćete morati da razjasnite neke nedoumice koje su se stvorile u komunikaciji sa vašim nadređenima. Pred vama je faza dugih razgovora i pregovora. Budite oprezni dok rukujete alatom ili mašinama. Prijala bi vam masaža, opuštanje napetih mišića leđa i vrata.

RAK


Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan.

LAV


Moguće je da napravite značajan napredak u sferi ljubavi, jer ste i dalje u povoljnom periodu za to. Možete da očekujete da ćete dobiti važne informacije na poslu. Iskoristite ih na najbolji mogući način. Povedite računa o unosu masne hrane.

DEVICA


Uspeli ste da prevaziđete manje komplikacije koje su nastale u vašem poslovnom okruženju i sada zadovoljno idete dalje. Bićete emotivno otvoreni, ali više za prijatelje i prijateljske odnose nego za ljubav. Mogući su manji problemi na polju zdravlja kod vas, stanje nije tako idealno.

VAGA


Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu. Bolovi u leđima su mogući.

ŠKORPIJA


Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ovo za kratak predah.

STRELAC


Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je dan u kojem ćete ostvariti neki veći uspeh. Može se reći da odnos sa voljenom osobom zapada u krizu i da vas sada više stvari razdvaja nego spaja. Pad imuniteta.

JARAC


Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja. Povedite računa o zglobovima.

VODOLIJA


Očekuje vas povoljan dan tokom kog ćete moći da sagledate rezultate svog poslovanja. Bićete zadovoljni. Sada je pravo vreme da napravite organizaciju planova za budućnost. Uživaćete u tome da obavljate svakodnevne obaveze sa voljenom osobom, koliko god da su vam inače dosadne. Mogući su problemi sa kičmom.

RIBE


Dobijate vest koja je, praktično, putokaz. Svesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda da idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments