3.9 C
Novi Sad
29/11/2022, 11:57
Lifestyle Horoskop za utorak, 08. septembar

Horoskop za utorak, 08. septembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Potrudite se da odmah rešavate probleme, istog trenutka kada vam se budu pojavili. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je na neki način misteriozna i tajanstvena.

BIK


U susretu sa voljenom osobom, posvetite pažnju zajedničkim temama koje Vas zbližavaju. Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Razmislite o poslovnoj nagodbi, nema potrebe da potcenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti. Mogući su bolovi u leđima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima sa kičmom.

BLIZANCI


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana, kada će mu biti potrebna vaša uteha. Izbegavajte alkohol ali i gazirana pića. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma skloni problemima sa jetrom.

 RAK


Ponekad delujete suviše hvalisavo i neumereno. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu. Preuzmite inicijativu na različitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju među saradnicima. Mogući problemi sa debelim crevom.

LAV


Vi možete da postignete značajan uspeh na poslovnom polju. Očekuje vas povoljan period za promene. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati ozbiljne razgovore na temu zajedničke budućnosti sa voljenom osobom. Povedite računa o bubrezima. Moguće je da ćete biti skloni problemima i infekcijama na ovom polju. Moguće su neke poteškoće i otežanja.

DEVICA


Nije vam jasno kako ste uspeli da nedavno propustite ponudu. Na tu temu vas očekuje razgovor, tokom kojeg vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena. Prehlada je moguća jer vam je imunitet oslabljen u ovom periodu.

VAGA


Emotivni susret sa jednom osobom predstavlja prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite velikim iluzijama. Važno je da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Preterana doza hrabrosti može da Vam naškodi. Povedite računa o pritisku koji bi mogao da varira i oscilira.

ŠKORPIJA


Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice. Možete da očekujete da će vam današnji dan generalno biti povoljan za to da se malo oporavite od napornog tempa koji ste imali ranije.

STRELAC


Očekuju vas drastične promene na poslovnom polju. Možete da se nadate pozitivnim preokretima.Dopada vam se osoba koja je zauzeta ili ćete ući u neki vid komplikovane emotivne veze.  Pred vama je period u kojem možete da imate manje probleme sa holesterolom ali takođe možete da budete i skloni gojenju.

JARAC


Delujete vrlo zanosno i samouvereno, budite dovoljno maštoviti i priuštite partneru poseban ljubavni tretman. Važno je da uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima.  Potrudite se da stvarate svakodnevno zdrave navike koje ćete održavat u kontinuitetu i tako doći do oporavka.
VODOLIJA

Uzimate za sebe malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, preti da preraste u agresiju. Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

RIBE

Mogući su problemi u komunikaciji sa bliskim saradnicima. Poslovne komplikacije vam slede. Želite da obnovite komunikaciju sa osobom iz prošlosti. Imate potrebu za pomirenjem i nekim razjašnjenima. Čuvajte grlo od virusa. Moguće je da ćete biti skloni nekim infekcijama na ovom planu.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments