Naslovna Lifestyle Horoskop za utorak, 12. maj

Horoskop za utorak, 12. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji. Bolovi u leđima su mogući kod vas u narednom periodu, pa možete da budete skloni manjim problemima sa kičmom.

BIK


Jos uvek niste spremni da se suočite sa emotivnim dilemama koje Vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja. Stalo Vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim tegobama na polju zdravlja.

BLIZANCI


Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav. Mogući problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RAK


Ne dobijate emotivnu podršku. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom, suviše potencirate dramske efekte. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Povedite računa o zglobovima koji bi mogli da vam budu osetljivi.

LAV


Pred vama su otežavajuće okolnosti na poslovnom polju. Moguće je da ćete osetiti dozu neprijateljstva i rivalstva ali i da ćete iz cele te situacije izvući jednu važnu pouku. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i to vam se ne dopada. Očekuje vas period u kojem ćete želeti jedan iskren i dubok razgovor sa njom o svemu. Mogući su problemi sa kičmom.

DEVICA


Iznenađuje Vas nečija emotivna reakcija. Ne možete da uđete u nečiji trag, zaključujete da sve ima svoju cenu ili drugu stranu medalje. Vaša interesovanja su najčešće praktične prirode, stoga pažnju usmeravate na materijalne rezultate. Odlično se osećate i na polju zdravlja nemate probleme.

VAGA


Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih. Hronični problemi se vraćaju. Moguće je da ćete danas ispred sebe imati malo teži dan.

ŠKORPIJA


Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad. Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Pazite na bešiku i bubrege koji bi u narednom periodu mogli da vam budu osetljivi.

STRELAC


Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu, koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati stabilnu situaciju na ovom planu. Osećate se jako dobro i raspoloženi ste!

JARAC


Ne dopada Vam se taktika koju koristi voljena osoba, pokušavate da prevaziđete novu raspravu. Stalo Vam je da zavedete red i disciplinu u svojoj okolini, međutim ne postižete pravi efekat. Dobro procenite svoje mogućnosti. Pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu.

VODOLIJA


Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju kako biste uspeli da zadržite dobro stanje na duže staze.

RIBE


Delujete uznemireno, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života ili emotivnu opomenu. Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu svojih interesa. Međutim, postoje otežavajuće okolnosti koje Vas usporavaju. Mogući su problemi sa probavom kod vas u narednom periodu.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments