Naslovna Lifestyle Horoskop za utorak, 3. mart

Horoskop za utorak, 3. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole. Povoljan je dan za rekreaciju.

BIK


Moguće je da situacija na poslu nije odgovarajuća za vas i da razmišljate o prekidu posla i o promeni. Potrebno je da se više potrudite da biste sa partnerom uspeli da ostvarite bolji odnos u budućnosti. Pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu. Važno je da vodite računa o svojoj ishrani, o unosu vitamina, gvožđa.

BLIZANCI


U odnosu sa voljenom osobom, na zaobilazan način možete da ostvarite svoje emotivne želje. Uživajte u lepim stvarima i uz blisku osobu. Sačekajte povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere. Važno je da pravilno procenite redosled poteza. Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas u narednom periodu.

 RAK


Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas. Osetljiv probavni trakt je naglašen kod vas. Mogli biste da imate manje probleme sa varenjem.

LAV


Aktivno ste posvećeni obavezama i poslu. Očekuje vas dan u kojem ćete biti prilično zauzeti. Moguće je da ćete biti skloni flertu i da ćete na polju ljubavi sada lako ostvarivati nova poznanstva. U odličnoj ste formi i dobro se osećate. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati mnogo snage i energije u sebi. Bićete spremni da se posvetite sportu i sebi, svojim potrebama.

DEVICA


U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, partner reaguje suviše suzdržano. Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Strpljivo sačekajte novu priliku. Hronične tegobe vam se vraćaju tokom današnjeg dana.

VAGA


Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Očekivana je stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao. Problemi sa cirkulacijom su mogući. Posavetujte se sa lekarom ako imate bilo kakve tegobe.

ŠKORPIJA


Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju mogućnost da na polju posla donesete nove odluke. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu i prilici da uđete u novu emotivnu vezu u narednom periodu. Problemi na nervnoj bazi su mogući kod vas. Brzo živite i često ste pod velikim stresom.

STRELAC


Suočavate se sa ironijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova. Višak ponosa može da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak. Sačekajte da se smire uzavrele strasti. Povedite računa o višku kilograma koji bi u narednom periodu mogao da vam stvara probleme na polju zdravlja.

JARAC


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje. Dobro se osećate i nemate probleme. Na polju zdravlja vam je stanje sasvim stabilno i veoma ste zadovoljni.

VODOLIJA


Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije bezgrešan niti savršen. Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje bogato iskustvo. Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu.

RIBE


Moguće je da ćete sami sebi da stvorite neke probleme na poslovnom polju samo zato što ste brzopleti. Prija vam pažnja i nežnost koju vam pokazuje osoba do koje vam je stalo. Uživate u vašoj ljubavi. Posetite ginekologa ili urologa. Moguće je da ćete imat veće probleme sa urogenitalnim traktom ako ne budete vodili dovoljno računa o sebi u narednom periodu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments