31.8 C
Novi Sad
29/06/2022, 11:31
Lifestyle Horoskop za utorak, 31. mart

Horoskop za utorak, 31. mart

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate. Izbegavajte unos alkohola.

BIK


Nije povoljan dan za nov posao. Dosta toga vas sada opterećuje i možete da pogrešite u novim odlukama. Voljena osoba ne pokazuje da je spremna za nešto ozbiljnije, a vama se takav stav ne dopada. Mogući problemi sa bubrezima.

BLIZANCI


Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vreme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

RAK


Pred vama je dan u kojem ćete imati ponude za nov posao. Spremni ste da pokušate nešto drugačije na ovom polju.Ukoliko ste slobodni, spremni ste za ljubavne avanture i za nova poznanstva tokom dana.

LAV


Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju.

DEVICA


Stiže podrška iz daleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slede novčane kazne.

VAGA


Potrudite se da se za sada držite nekih sigurnijih poslovnih ulaganja. Nije vreme za veće rizike na ovom polju. Osećate se nove probleme u odnosu sa voljenom osobom i to vas opterećuje. Osetljivi zubi i desni.

ŠKORPIJA


Poradite više na svojoj koncentraciji ako želite da na vreme rešite poslovne probleme. Pred vama je mogućnost da sa voljenom osobom ostvarite stabilnu, iskrenu i povoljnu atmosferu. Danas će vam prijati odmor.

STRELAC


Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Imate mnogo pozitivne energije u sebi.

JARAC


Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje. Grudni koš vam je osetljiv.

VODOLIJA


Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

RIBE


Očekuje vas jako dobra prilika. Dolazi vam pokretanje posla koji će vam značajno poboljšati zaradu. Dvoumite se između dve osobe koje vam izazivaju radoznalost. Dosta toga vas zbunjuje kada su osećanja u pitanju. Problemi sa grlom.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments