Foto: StyleCaster

Jedna od najlepših holivudskih glumica Šarliz Teron otkrila je za Harper’s Bazaar kako bez estetskih operacija održava mladolik izgled, savršenu put i odličnu formu iako su joj 43 godine.

“Moja deca odlaze svaku noć na spavanje u isto vreme nakon čega se i sama pripremam za počinak. Počinjem s čišćenjem lica, a postupak je drugačiji, nego što je bio u 20-ima i 30-ima”, kaže Teron.

Jutarnja rutina: “Ustajem zaista rano. U 5:45h. Ja sam samohrana majka s dvoje dece. Spremam doručak, užinu za školu i vodim ih na autobus. Kad ustanem samo operem lice hladnom vodom i stavim kremu za sunčanje”, kaže glumica.

Večernja rutina: “Očistim lice, stavim serum, kremu za područje oko očiju i vrlo dobru hidratantnu kremu”.

“Najviše trikova za lepotu čula sam od drugih žena. Mi žene treba što više toga da delimo jedne s drugima i bićemo još lepše”, poručuje Šarliz.

Teron smatra da su na ženi najlepše trepavice i da ih treba istaći. “Uvijač za trepavice sam otkrila kada sam imala 15 godina. Od tada ne izlazim iz kuće bez uvijača.  Uvijene trepavice su kao “face-lift”, otrkiva Šarliz. Za potpni efekt na trepavice stavlja maskaru i to je to.

Njenabjuti ikona je njena majka. “Imam sećanja na trenutke kada se moja mama 70-ih spremala pred ogledalom. Vodila je građevinsku firmu i znala da ima sastanke na kojima je bilo 20 muškaraca i ona jedina žena. Gledajući je kako se šminka pomislila bih: ‘Vau, ovo je neverovatno’. Njeno samopouzdanje me je impresioniralo”.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments