Foto: Sytonnia LIVE

“Većinu toga što jedem sama skuvam. Volim da kuvam i uživam u kupovini hrane. Dobre ishrane nema bez truda. Najlakše je jesti napolju”, kaže holivudska glumica kubanskog porekla.

“Čim se probudim, obavezno moram nešto da pojedem. To je obično kajgana ili jaja na oko na tostu. Često jedem i avokado, jabuku s maslacem od badema i zobenu kašu. Ako mi prija, pojedem čak i piletinu”, kaže i dodaje kako joj je to dovoljno da se ubaci u “petu brzinu” i počne s vežbanjem.

Ona kombinuje trening visokog intenziteta i malo odmora. Hoda 30 sekundi, zatim trči 60 i tako naizmenično 20 minuta. Za snagu radi čučnjeve i diže tegove.

Nakon vežbanja na redu je ‘drugi doručak’ koji je neka vrsta branča. S obzirom na to da su proteini deo njenog obroka, najčešće kombinuje piletinu, žitarice i grilovano povrće.

“Za večeru preko nedelje najviše volim da skuvam domaću supu od mesa i povrća. Uzmem sve što nađem u frižideru i stavim u lonac”, kaže Kameron u jednom intervjuu. Međuobroci kod nje ne postoje jer smatra da pojede dovoljno u glavnim obrocima.

Kameron je uspešnija i ispunjenija nego ikad. Srednje godine ne smatra poražavajućim, u njima vidi prednosti. U javnosti se često može sresti bez šminke, a protivnica je današnjeg trenda koji nalaže da žena treba da izgleda što mlađe.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments