Претрага
Претрага
Close this search box.

MERKUR DANAS KREĆE DIREKTNO Ali, još nije kraj, evo do kada njegova RETROGRADNA SENKA ima uticaj

Foto: Pixabay

Ne dozvolite da vas reči danas ponesu, Merkur jeste krenuo direktno, ali jako sporo. Nemojte zažaliti.

Merkur je krenuo direktno u Strelcu i ovo nas vraća na priču koja je počela 25. novembra kada je Merkur ušao u svoju retrogradnu senku. Tokom praznične sezone, Merkur je bio retrogradan u Jarcu i Strelcu. Sada kada planeta ide napred, podsećamo se na to kako želimo da poboljšamo svoje živote u narednim nedeljama.

Postretrogradna zona (senka) će trajati do 20. januara. Nakon toga ćemo izaći iz postretrogradne zone i biti spremni za dalje.

Merkur se vraća u znak Jarca 13. januara, pa ćemo moći da ispravimo sve probleme i naučimo iz naših prošlih iskustava pre nego što krenemo dalje. Međutim, ovo bi takođe moglo da otkrije neke probleme kojih ranije nismo bili svesni, pružajući nam priliku da ih rešimo i donesemo informisane odluke. Na taj način ćemo moći da bolje razumemo situaciju i finaliziramo naše odluke pre nego što se post-retrogradni stepen završi 20. januara.

Foto: Pixabay

Postretrogradni period može doneti razočarenja, tako da je ključno postaviti očekivanja i granice kako biste izbegli osećaj razočaranja.

Astrolozi savetuju da se ne plašite retrogradne senke. Ovde je kako biste razjasnili pogrešne komunikacije pre nego što nastavimo sa svojim životima. Ako nas nešto muči u grudima, sada je vreme da govorimo. Stvari se mogu raščistiti. Takođe, možemo birati kako da se nosimo sa odnosima i pre nego što se konačno pozdravimo.

U ovom trenutku, možda ćemo biti iznenađeni onim što nam dolazi na putu, ali retrogradnosti i senke su po prirodi nepredvidive, tako da moramo prihvatiti ovaj trenutak za ono što može da donese. Nikada ne znamo kakva su iznenađenja na čekanju- neka bi mogla biti dobra, a neka loša. Najvažnije je da idemo u toku i da se nosimo sa svime što nam se nađe na putu.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага