Foto: Cosmic Insight

OVAN– Ostvarićete uspeh ako se bavite zdravstvom ili dizajnom. U drugoj polovini decembra će Venera praviti sekstil sa Plutonom, što će vam omogućiti da uvećate platni promet kroz saradnju sa investitorima koji će biti spremni da ulažu velike projekte. Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblasti finansija, kao i da pokrenu sopstveni posao. Iskoristite decembar za upoznavanje novih ljudi, jer će se izdvojiti nekolicina koji će biti ozbiljni kandidati za buduću vezu.

BIK– Od 6. decembra imaćete dobar osećaj za poslovne odnose, posebno za poboljšanje partnerstva. Ostvarićete dobitke kroz saradnju sa dizajnerima, osobama iz oblasti zabave i preduzećima koja se bave proizvodnjom i prodajom hemijskih proizvoda. Nadređeni vas neće podržati u vezi jedne saradnje. U prvoj polovini decembra vas očekuju romantični trenuci sa voljenom osobom. Unećete više zabave u vašu vezu i družićete se sa zajedničkim prijateljima. Prijaće vam opuštanje.

BLIZANCI– Oslonite se na intuiciju u prvoj polovini meseca. Moguć je napredak u karijeri. Teškoće se očekuju u javnim poslovima. Pazite na izjave koje dajete u javnosti, jer ćete biti pogrešno shvaćeni. Nezaposleni će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblasti prosvete, grafičkog dizajna i javnom sektoru. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Vaš partner će uživati u pažnji i nežnosti koju ćete pružati.

Foto: Goop

RAK– Trigon Sunca sa Marsom 11. decembra doneće vam bolje radno mesto i odgovorne dužnosti. Nadređeni će vam dati izvršnu i rukovodeću funkciju. Trigon Venere sa Jupiterom će vam doneti veliku uspeh ako se bavite kreativnim radom, pravom i javnim poslom. Nezaposleni Rakovi će dobiti novi posao u oblasti javnosti. Bićete promenljivog zdravlja u prvoj polovini decembra, dok će vam druga polovina decembra doneti pojačani imunitet.

LAV– Izbegavajte da ulazite u rizične transakcije i investicije jer biste tako mogli da se nađete na gubitku. Ako se bavite uslugama koje su vezane za oblasti zabave, građevinske radove ili su povezane sa finansijskim tokovima, ostvarićete zaradu veću od očekivane. Prva polovina decembra biće puna zajedničkih aktivnosti u kojima ćete vi i partner uživati. Imaćete više vremena za zabavu.

DEVICA– Ostvarićete napredak u poslovima koje radite u saradnji sa poslovnim partnerima. Imaćete dobar osećaj za potrebe vaših klijenata. Vaši nadređeni će vas usporavati u završnoj fazi prioritetnih radnih zadataka jer se nećete dobro razumeti. Nezaposlene Device će dobiti šansu da se zaposle u oblasti usluga. Osećaćete šta je vašem partneru potrebno i neće biti potrebne reči da biste jedno drugome pružili nežnost.

VAGA– Uspeh vas očekuje ako ste zaposleni u farmaceutskoj industriji, zdravstvu ili ako se bavite higijenom ili kozmetikom. Sve velike poslove ćete uspeti da dovršite na vreme i da uspešno zatvorite ovu poslovnu godinu. NezaposlenI će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblasti zabave, ugostiteljstva ili u IT sektoru.

ŠKORPIJA–  Ostvarićete značajan napredak u pregovorima oko novih velikih i dugoročnih projekata. Obezbedićete finansije i podršku naređenih za proširenje ponude usluga, pogotovo od 15. decembra. Bićete raspoloženi za zabavu i predložićete svom partneru nešto novo što će vam ispuniti zajedničko vreme.

Foto: Allure

STRELAC– Imaćete dobar osećaj za tajne pregovore koji će vam doneti uspešno zaključene ugovore. Uspećete da dovršite gotovo sve u predviđenom roku. Kašnjenja i teškoće ćete imati ako se bavite privatnim biznisom. Zdravlje će vas služiti kroz ceo decembar. Srećni brojevi za ovaj mesec su vam 5 i 17.

JARAC– Sa nadređenima ćete nailaziti na neslaganja u komunikaciji i može da dođe do sukoba. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koju će da idealizuju i sa kojom će želeti da uđu u emotivnu vezu. Prva polovina decembra vam donosi osetljivost na stres, a u drugoj polovini izbegavajte da preterujete u životnim zadovoljstvima.

VODOLIJA– Oslonite se na svoju intuiciju i kreativnost. Ostvarićete napredak u poslovima povezanim sa zdravstvom. Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblasti trgovine, menadžmenta i inženjeringa. Više se krećite i svakog dana praktikujte psihofizičku relaksaciju. Bićete podložni upalama koje mogu biti sa visokom temperaturom.

RIBE– U drugoj polovini decembra Venera će praviti sekstile sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam omogućiti bolju saradnju sa inostranim partnerima i raznim stručnjacima koji će vam biti važni za ostvarenje ciljeva. Privući će vas osoba koju ćete upoznati kroz poslovnu saradnju. Dopašće vam se na prvom mestu izgled, a posebno ćete biti privučeni njenom inteligencijom i ambicijom. Srečni brojevi ovog meseca su 10 i 23.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments