Muškarci ovo ne smatraju neverom

       

Poslednje istraživanje pokazalo je rezultate prema kojima 49 posto muškaraca smatra da poljubac s drugom osobom nije prevara. I pri tome se misli na strastveni poljubac kakve obično razmenjujemo na početku veze.

Istraživači BBC-a, ispitali su dve hiljade odraslih o njihovim odnosima i ponašanjima u vezi. Više od polovine ispitanika cybersex s drugim osobama ne smatraju prevarom.

Stručnjakinja za porodice i veze, dr Fren Volfiš tvrdi kako ti muškarci nisu u pravu.  “Muškarci osećaju veliku krivicu kada rade nešto za šta znaju da greše i ne mogu podneti tu krivicu pa sebi racionaliziraju stvari tako da se uvere da ipak ne rade ništa pogrešno. ” Ipak, da pitaju žene, kao što su ih pitali i istraživači, uverili bi se kako žene na to ipak ne gledaju istim očima. Preko 70 posto njih smatra da je tu ipak reč o prevari.

“Prevare su različitog tipa, emocionalne, fizičke, seksualne ako to radite s nekim s kim niste u vezi, a osećate određenu doze hemije prema njoj. Čim trošite svoje vreme i energiju na nekog drugog, na bilo koji način, ne zavaravajte se, varate!”

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments