Foto: nsuzivo.rs

Pas odvajkada važi za najboljeg prijatelja čoveku. Veza između čoveka i psa često služi i kao terapija. Oni su tu kada ste tužni, prvi vas dočekaju sa posla, raduju se s vama i osete kada ste bolesni i umile se kod vas. Naša sugrađanka Vesna Andrić rešila je da ne sedi skrštenih ruku dok joj je pas bolestan. Pored bitke koju sama vodi, i njen verni prijatelj se razboleo

Foto: nsuzivo.rs

Vesna ima dvadeset osam godina, a 48 dana nakon njenog rođenja ustanovljena joj je hijetalna hernija sa gastroezofagularnim refluksom, i mikroadenom hipofize – benigni tumor.

Jazavičar Mrvica kod nje je dve godine. Pre dva meseca ustanovljena mu je bolest srčanog crva. Trenutno Mrvica ima prepisanu terapiju injekcija. Kako Vesna kaže za naš portal, neophodno je da primi 24 injekcije, a jedna terapijska injekcija košta 1.000 dinara. Vesna kaže da poseduje još jednog psa kojeg je udomila, a koji Mrvici pravi društvo u ovakvim trenucima.

Foto: nsuzivo.rs

Mrvicu i Vesnu možete pronaći kod ulaza u podzemni, kod Pupinove palate. Ukoliko želite i možete da im pomognete, one su tu od 18.00 časova.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments