Odaberite svoju idealnu nijansu crvene

Jesen je idealno godišnje doba da ofarbate svoju kosu u crveno.

Jagoda plava boja- Ova nijansa poslednjih nekoliko sezona nametnula kao trendi boja kose koju sve češće viđamo na brojnim trendseterkama i poznatim damama. Kombinacija plave i vatreno crvene najbolje pristaje devojkama koje već imaju srednje tamnu ili tamno plavu kosu i ružičastu put. Uz ovu nijansu najbolje će do izražaja doći zelene ili plave oči.

Tamno crvena boja– Ova vrlo upečatljiva boja kose najbolji je izbor za tamnu put i smeđe ili zelene oči. Naime, tamnopute devojke trebalo bi da izbjegavaju crvene nijanse sa zlatnim ili plavim tonovima. Popularna pevačica Rijana u izdanju crvenokose odličan je primer za to ovu boju.

Bakarno crvena boja– Živahne i tople bakrene nijanse idealne su za žućkasti ten ili ten boje breskve i zlata, a pristaju zelenim, smeđim i sivim bojama očiju. Dodavanjem bakarne boje u svoju crvenu kosu stvorićete vrlo moderan, zanimljiv i privlačan izgled- i svi će primetiti promenu!

Kestenjasto crvena boja- To je najsigurniji je izbor na listi za sve devojke- i tamne i svetle puti. Osim što pristaje svim tonovima kože, ova boja je najjednostavniji način da pređeš u crvenokose i u trenu osvežiš svoj izgled. Naime, crveni tonovi obogatiće tvoju kosu i dodati joj dašak razigranosti, pa neće izgledati monotono i dosadno. Uz ovu boju kose najbolje pristaju zelene oči.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti