Foto: Maritxell Ribe

Uređenje enterijera igra veliku ulogu u vizuelnom utisku celog prostora. Ali, ljudi često greše kod izbora nameštaja ili biraju pogrešne boje zidova.

Pre nego što krenete u bilo kakvo uređenje, dobro razmislite o paleti boja i nijansama koje biste voleli u svom prostoru. Te boje trebalo bi da budu povezane, čak i kada je reč o različitim prostorijama. Najpre razmislite o boji zidova, a zatim i o tome kakav nameštaj i podove želite i hoće li se sve to uklapati. Potražite inspiraciju, budite kreativni i malo eksperimentišite.

Foto: Decorpot

Nemojte kupovati sav nameštaj odjednom. Vrlo je verovatno da ćete napraviti veliku i skupocenu grešku. Kupujte postepeno i odredite prioritete. Odvojite neko vreme za potragu za komadima koji će se savršeno uklopiti u prostor.

Nemojte brzati ni s kupovinom dekoracija. Posvetite se onim važnijim stvarima i nameštaju. To važi za tepihe, lampe i druge dodatke.

Foto: Home Decor Ideas

Najvažnije pravilo s kojim treba biti upoznat je to da se ne kupuje sve na jednom mestu. Svaka prostorija treba se postepeno razvijati, pa dajte sebi vremena dok ne pronađete nešto što će savršeno odgovarati. Upravo su dodaci i detalji ono što svaki dom čini ličnim, specifičnim i drugačijim.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments