Poznati koje svi u Holivudu izbegavaju!

Fotografija: Rafinery29

Svi imaju onog jednog prijatelja kog ne žele nigde da vode. U Holivudu su to Paris Hilton, Džastin Biber, Bil Kozbi…

Džastin Biber- Proslavio se kao jako mlad dečak i poznat je po svojim pijanim ispadima, preskakanjem nastupa, skandali sa mokrenjem u javnosti, izbacivanjem iz klubova… Nije ni čudo što ne vole da izlaze sa njim.

Lindzi Lohan- Glumica koju su svi voleli imala je problema sa drogama i alkoholom. Vožnje u pijanom stanju, pravljenje skandala u restoranima…

Paris Hilton- Paris Hilton je tolliko ludovala u mladosti, da joj ulazak u neke zemlje nije dozvoljen godinama, a čak je i neko vreme bila u zatvoru. Na aerodromu u Tokiju je jedanput bila na ispitivanju čak 6 sati!

Čarli Šin- Čarli Šin je otpušten iz sopstvene serije Dva i po muškarca, zbog svog ponašanja. Poznato je da Šin zna da uprapasti sam zabave koje pravi.

Kristina Agilera- Pevačica je jednog Božića zamalo srušila jelku na jednoj zabavi. Razlog je- previše je popila! A na jednoj zabavi se onevestila od alkohola! A svi smo mislili da je Kristina američko „luče“.

Kris Braun- Možda poznatiji po tome što je pretukao Rijanu, svoju bivšu devojku, nego po svojim pesmama, ovaj reper nije rado viđen gost na zabavama. Za njega važi parola „Sakrijte žene, sakrijte decu!“. Neretko zna da se pobije u klubovima, pa čak i sa svojim kolegama.

Azilija Benks- Pevačica je poznata po svom nezgodnom temperamentu i naravi. Izbačena je iz jednog noćnog kluba jer je nasrnula na obezbeđenje. Čak joj je bilo i zabranjivano da ulazi u neke avione.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti