Profesionalni kuvar otkriva trik za savršene palačinke uz jednostavan trik

Foto: elements.envato.com

Palačinke mogu da budu krte ili gumenaste, ali uz ovaj trik profesionalnog kuvara dobićete savršene palačinke.

Kako da dobijete glatke palačinke savršene teksture i uz to ukusne? Palačinke nekada mogu da se cepaju kada ih umotate u fil, ali možete to da sprečite.

Profesionalni kuvari preporučuju da uvek dodate pavlaku u testo za palačinke! Trebalo bi da dodato oko 2 kašike. Nije važno da li pravite slatke palačinke ili slane. Ovaj kulinarski trik ih čini glatkim i ukusnim. Možda će vas zanimati i 7 saveta iskusnih domaćica za najbolje palačinke.

Foto: elements.envato.com

stvarukusa.mondo.rs

Tagovi:


0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti