Претрага
Претрага
Close this search box.

Snežana u popularnoj AUSTRALIJSKOJ emisiji skuvala punjene paprike i poslužila ih s KAJMAKOM, a reakcije žirija su SVE! “Srećna sam što mogu da vam predstavim deo MOJE KULTURE”

Foto: Screenshot X

Emisija MasterChef popularna je širom sveta i traje već decenijama. U ovu emisiju se prijavljuju kuvaru koji žele da napreduju ili oni koji kuvaju kao profesionalci, ali u svoja četiri zida. Njihova jela ocenjuju svetski poznati kuvari, te je velika privilegija kada vam neko takav pozitivno oceni jelo. Kakav je to osećaj zna i Snežana Čalić koja je u australijskom MasterChefu kuvala, ni manje, ni više, nego punjene paprike.

Snežana je učestvovala u 16. sezoni australijskog MasterChefa i završila je na 15. poziciji, ali je bila vraćena na jedan dan. Snežana je odlučila da njen povratak, makar na jedan dan bude u duhu dobre hrane, te je članovima žirija je skuvala punjene paprike i poslužila ih uz kajmak.

“Srećna sam što mogu da vam predstavim deo moje kulture”, rekla je Snežana dok su članovi žirija gledali u njeno jelo.

Njih četvoro je probalo Snežanino jelo, a koliko im se dopalo, govori sam za sebe olizan tanjir.

“Izgleda dobro. Miriše dobro i preukusno je!”, “Ovo jelo je sve ono što predstavlja kuvanje. Tako je ukusno! Sviđa mi se”, glasili su samo neki od komentara žirija.

@masterchefau Snez has PROOFED herself once again! 🍞 #MasterChefAU Watch on @channel10_au ♬ original sound – MasterChef Australia

Inače, Snežana Čalić je rođena u Hrvatskoj, ali se s porodicom preselila u Srbiju gde je studirala ekonomiju.

“Ja sam rođena u Hrvatskoj i onda zbog rata preselili smo se u Srbiju, i tamo sam studirala. Moji roditelji su došli u Australiju mnogo ranije, ali pošto sam ja studirala u Srbiji ja sam uzela srpsko državljanstvo i nisam mogla da dođem na taj izbeglički program. Tako da sam ja došla mnogo kasnije nego moji roditelji”, kaže Snežana i dodaje da je u Srbiji imala podršku mnogobrojne porodice i prijatelja, ali da su joj nedostajali roditelji, dve sestre i brat, rekla je Snežana za sbs.

zena.blic.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti