Претрага
Претрага
Close this search box.

U NOVU GODINU ULAZIMO SA RETROGRADNIM MERKUROM Spakujte se za svaku priliku, ko zna gde će vas novogodišnja noć odvesti! Evo kako će uticati na svaki znak

Foto: Pixabay

Poslednji retrogradni Merkur u 2023. započeće svoj ples unazad 13. decembra i trajaće do 1. januara 2024. godine.

Već je namestio svoju pre-retrogradnu senku u subotu, 25. novembra, a post-retrogradna senka završava se 20. januara 2024. godine.

Najbolji način da se nosite sa ovom retrogradnošću je da to isplanirate- dajte sebi vremena da se nosite sa saobraćajem, kašnjenjima letova i propuštenim vezama. Najvažnije: bez stresa!

Postavljanje planova i namera za Novu godinu takođe može biti izazovno, zbog čega je najbolje da idete u toku i vidite gde će vas veče i srce odvesti. Spakujte se za svaku priliku jer ćete možda doživeti nešto što ni vaši najluđi snovi nisu mogli da predvide.

Foto: Astrology Zone

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac)

Čak i više nego normalno, ovaj retrogradni Merkur vas podstiče da pogledate unutra i krenete na put ka samootkriću. Prihvatite mir koji pruža retrogradni Merkur kako biste se konačno uskladili sa svojim istinskim strastima i uverenjima.

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Emocionalno istraživanje, transformacija i duhovne veze su fokus za vas ove sezone. Ako zaronite bez straha, možda ćete zaista otkriti neka skrivena osećanja koja treba da se izleče.

Foto: Deccan Herald

Vazdušni znaci (Vaga, Vodolija, Blizanci)

Prijatelji, partneri i zajednica će verovatno doneti izazove i naterati vas da ponovo razmislite o vrsti društva koje održavate. Vođenje radoznalošću nad prosuđivanjem može učiniti da se vaš osećaj povezanosti sa drugima oseća jačim nego ikada.

Zemljani znaci (Jarac, Bik, Devica)

To su praktične stvari koje će biti istaknute tokom ovog retrogradnog Merkura: finansije, karijera i dnevne obaveze. U ovom slučaju, uskladite svoje ciljeve sa svojim osnovnim vrednostima. To bi moglo uvesti novu perspektivu na poslu ili bi moglo doneti mogućnost za potpuno novu karijeru.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага