U Rimu možete iznajmiti dečka za slikanje

       
Foto: VideoBlocks

Agencija Roma Experience nudi posebnu ponudu za sve one kojima u Rimu nedostaje muška ruka.

“Agencija Roma Experience razume društvenu važnost odličnih fotografija s odmora. Tako možeš izazivati zdravu ljubomoru svojim prijateljima i pustiti ih da im oči sjaje od zavisti dok gledaju u mobilne telefone. Odlične slike na Instagramu na kojima ćeš pokazati da si na praznicima i da nikad nisi izgledala bolje- upravo zato velikodušno smo lansirali Insta Dečko uslugu”, stoji u uvodu.

Insta Dečko kog možete unajmiti ujedno je i odani fotograf i pravi profesionalac u snimanju. Možete unajmiti i samo fotografa, bez da bude dečko, ali to je manje zabavna opcija.

Sve što trebaš učiniti je rezervisati privatnu turu u ovoj agenciji i odabrati uslugu Insta Dečko. Iz agencije su naveli zašto je Insta Dečko bolji od običnog dečka. Prvi razlog je činjenica da se Insta Dečko nikad neće umoriti od toga da vas fotografiše. Osim toga, primoran je da ostane 3 sata i za to vreme možete napraviti stotine fotki. Cena jedne ovakve ture, ako želite samo fotografa je 735 eura, a ako želiš da ti on bude i Insta Dečko- to košta 350 evra više. U turu su uključeni obilasci najatraktivnijih lokacija na kojima bi se mogli slikati.

Zanimljivo ili uznemirujuće?

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments