Foto: Harvard Business Review

Čini se kao da je dizajnerka venčanica i bivša klizačica Vera Vang odustala od starenja, jer je sve oduševila slikama iz karantina. Kako američka dizajnerka odoleva vremenu?

Vera Vang ustaje u 8 ujutru, a po standardima svoje porodice kaže da je to veoma kasno. Za nju je spavanje luksuz, jer se kao devojčica budila veoma rano zbog treninga umetničkog klizanja. Spava između 7 i 8 časova, u sobi sa niskom temperaturom.

Nakon tuširanja Vera ne nanosi na kožu ništa glamurozno, kako kaže, već ulje za bebe. I to je sve od njene jutarnje rutine.

Foto: Glamour

Doručkuje jaja, jogurt, voće, dimljeni losos sa mnogo limuna, nakon doručka uradi petominutno vežbanje, a zatim sledi meditacija.

Nikada ne preskače obroke, čak i kada ima previše obaveza. Verini roditelji su iz Kine došli u SAD 40-ih godina prošlog veka, pa joj je usađeno da za ručak jede nešto iz kineske kuhinje ili suši.

Ne radi više od šest sati, jer zna da neće biti produktivna.

Njeno veče počinje oko šest uveče, tako što napravi dugu, toplu kupku, a nikada ne večera kasnije od pola 8. Ako je vikend, Vera voli da okuplja prijatelje u svom stanu. Na spavanje ide oko jedan čas iza ponoći, jer je njena kancelarija njen krevet, kako je izjavila za Harpers Bazar, i tamo pravi skice venčanica.

Foto: InStyle

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments