Žene rođene u ovih znakovima vole strastveno

Foto: Medium

To su ovnovi, vage, blizanci, strelčevi i ribe.

Ovan– Žena Ovan toliko strastveno ulazi u vezu da zaboravlja da svaka veza ima svoje rizike i da neće uvek sve biti kako treba. Ona se jednostavno prepušta leptirićima u stomaku. Žene rođene u ovom znaku se jako trude oko ljubavne veze, i to ponekad može završiti jednostrano, da se ona trudi, a on ne. One vole iznenaditi partnera slatkim poklonom, planiraju romantične događaje itd. Srećom, brzo primete kad se druga strana ne trudi i tada i same odustaju od veze.

Blizanci- Žene ovog horoskopskog znaka obožavaju osećaj ulaska u novu vezu. To ih uzbuđuje. Vole da osete nervozu i osećaj privlačnosti u isto vreme. Uprkos strahu, iskreno će govoriti o svojim osećajima. U početku veze znaju biti nametljive u izražavanju svojih osećaja i u razmišljanju kako udovoljiti partneru. Upravo je to razlog zašto im ljubavne veze znaju kratko trajati.

Vaga- Vage su vrlo odane svojim partnerima i izbegavaju sukobe pod svaku cenu. One znaju toliko da vole svoje partnere da bi im sve dale i napravile sve za njih. Na taj način zapravo izražavaju svoje divljenje. Veruju da su nesebične, pa se lako osećaju povređeno ako procene da se partner ne trudi jednako. Žene Vage vide ono najbolje u muškarcima s kojima su u vezi i često smetnu s uma da bi im mogli ‘slomiti srce’.

Strelac- Ove žene su često bahate u svojim vezama, ali zaljube se ‘do ušiju’ i vole svim srcem. U početku veze proživljavaju nalet strastvenih osećaja. One su svesne toga da će možda biti povređene i da veza neće dugo trajati, ali svejedno u nju ulaze strastveno. Vrlo brzo postaju posve otvorene i ranjive s partnerom. Vrlo iskreno govore o emocijama. Vode se parolom ‘Bolje je voleti i izgubiti, nego nikada ne voleti’.

Ribe- One su vrlo iskrene i emotivne. Kada nekoga vole, neće igrati igrice i neće kalkulisati hoće li biti povređene ili ne. Žene rođene u ovom znaku imaju potpuno poverenje u partnera, potpuno im se otvore. To je razlog zašto često budu povređene. Ribe su svesne tog rizika, ali smatraju da vredi ono što proživljavaju u tom trenutku.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti