Претрага
Претрага
Close this search box.

Horoskop za sredu, 09. decembar

Foto; Spititualify

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate. Na polju zdravlja mogući su problemi.

BIK


Vama nedostaje nečija pažnja, a partneru dobra volja da ispuni sva Vaša očekivanja. Ponovo preterujete u svojim zahtevima. Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda. Pažljivije analizirajte nove događaje ili svoje saradnike i njihovu reakciju. Mogući su problemi i sa alergijama. Neki miris vam smeta.

BLIZANCI


Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vreme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite. Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

RAK

Odnos sa saradnicima je savršen. Uspevate da zajedničkim snagama donesete neke odluke koje unapređuju posao. Emotivno ste zadovoljni. Partner vam daje snagu i podršku. Želite da večno ostanete zajedno. Pripazite na kosti. Jako su osetljive. U slučaju povrede biće potreban duži vremenski period da sanirate problem.

LAV


Nema razloga da preterujete sa zahtevima prema voljenoj osobi. Pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad osmeh sve govori. Strpljivo sačekajte pravi momanat za akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti. Zdravlje je stabilno. Imate prilično odgovoran stav prema zdravlju i svesno se trudite da ga održite.

DEVICA


Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi. . Malo ste se opustili pa ne pazite ni na hranu, niti se dovoljno odmarate. Zdravlje je prilično osetljivo.

VAGA


Koncentracija vam nije slaba. Postoji mogućnost nerazumevanja tokom poslovnih razgovora. Razmišljate o bivšem partneru. Jako ste tvrdoglavi i ne želite da pokažete inicijativu u smeru pomirenja. Obratite pažnju na disajne puteve pošto su osetljivi. Zdravlje je prilično osetljivo. Potrebno je da povedete računa o različitim stvarima.

ŠKORPIJA


U privatnom životu, izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu. Ne dopada Vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost kada se dogovarate o izboru zajedničke teme. Odličan je dan za početak dijete. Primetili ste da vas hrana jako privlači i odlučili da uradite nešto po tom pitanju.

STRELAC


Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Zdravlje je stabilno.

JARAC


Bez obzira na velika emotivna očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku utešnu varijantu. Dok Vi trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici deluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke. Podstičite kod sebe umerenost, samokontrolu i toleranciju.

VODOLIJA


Iznenadni susret otvara mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku jer će sve delovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt koji će vas poljuljati. Od danas pažljivo pratite šta i koliko jedete.

RIBE


Nedostaje Vam emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju. Prikrivanje slabosti je pogrešna odluka. Da biste sačuvali dostojanstvo pred saradnicima, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Zdravlje je jako osetljivo. Gledajte da izbegavate lični kontakt sa ljudima.

Nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti