Претрага
Претрага
Close this search box.

Horoskop za četvrtak, 21. januar

Foto: Arhiva

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo. Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
BIK

Dobijate novu poslovnu ponudu. Niste sigurni da li treba da je prihvatite pošto vam sadašnji posao odgovara. Bračni odnos je stabilan. Partner ima ozbiljne probleme na koje je više fokusiran dok mu vi pružate bezrezervnu podršku. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI


Dan je obeležen promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, upornija od vas pa je savet da se na vreme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta.

RAK

Sredina dana biće puna sastanaka i kontakata, ali uprkos vašim očekivanjima, neće doneti ništa značajno. Ne boj se, stići ćeš na vreme. Počast ćete platiti umorom i potpunim gubitkom strpljenja. Sputajte svoj kratki osigurač, jer porodica računa na vašu nežnost i razumevanje. Sad ste u nezavidnoj situaciji.

LAV


Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor. Očekuju vas problemi sa bubrezima.

DEVICA


Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju. Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu. Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

VAGA


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite. Čuvajte se virusa i infekcija kako ne biste dodatno zakomplikovali svoj zdravstveni dan.

ŠKORPIJA


Ne pristajete na novi ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju. Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situaciju u kojoj možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nalazite se u sjajnoj formi.
STRELAC

Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Prestanite da jedete lošu hranu i posvetite se svom telu na malo zreliji način.

JARAC


Finansijska situacija je katastrofalna. Jako ste zabrinuti zbog nedostatka novca. Fokusirani ste prvenstveno na poboljšanje finansija.Imate simpatiju, ali zbog problema na drugim poljima, ne pokazujete otvoreno interesovanje za vezu. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

VODOLIJA


Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu zajedničke sreće i osećanja koja Vas ispunjavaju. Potrebno je da definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko zajedničkih interesa. Čuvajte se prehlade, jer će sve početi od nje. Posetite lekara i koristite terapiju koja vam je propisana.

RIBE


Imate utisak da nikad niste prolazili kroz gori period na poslu. Plaši vas mogućnost dobijanja otkaza. Veza prolazi kroz težak period i vi je prekidate. Teško vam je iako ste svesni da je kraj bio neminovan. Pričuvajte srce.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti