Претрага
Претрага
Close this search box.

Sve vreme pogrešno otvaramo ulje: Da li znate čemu služi onaj zaštitni poklopac s prstenom?

Foto: Pixabay

Ukoliko ste do sada bacali zaštitni zatvarač sa flaše ulja, više to nećete raditi kada vidite koliko je koristan. Na društvenim mrežama se često dele trikovi i saveti koji olakšavaju kuvanje, a jedan takav je podelila i žena koja je pokazala svima za šta se koristi okrugli zaštitni poklopac koji se nalazi na flaši ulja.

U video snimku koji je objavila na društvenoj mreži TikTok pokazala je čemu on služi i kako treba da se namesti i time oduševila mnoge pratioce koji su ga do sada bacali. Žena je objasnila da je taj zaštitni čep zapravo namenjen za doziranje količine ulja koju želite da sipate.

Naime, čep se izvadi, okrene naopako i ponovno vrati u bocu, kroz otvor, što možete da vidite u njenom videu. Ulje tako sporije curi, i manje izlazi iz flaše, što sprečava sipanje veće količine od željene.

@organizedandsimplified4u Did you know?! 🤯#oliveoil #evoo #cook #cookinghacks #lifehack #kitchen #kitchenhacks #kitchentips #cookingtips #foodhacks #hacksoflife #cooking #cookingtiktok #tiktokuniversity #asmr #asmrsounds ♬ original sound – Organizedandsimplified4u

najzena.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti