Претрага
Претрага
Close this search box.

AMERIKANAC BEZOBRAZNIM POTEZOM RAZBESNEO NIKOLU! Tapšanje po zadnjici i ironično mahanje: Pogledajte zašto je Srbin IZGUBIO ŽIVCE

Jokić nba
Foto: profimedia

Košarkaši Golden stejta na sve moguće načine pokušavali su da izbace iz takta najboljeg igrača Denvera i uspeli su u svojoj nameri.

Jokić je sredinom poslednje deonici izgubio živce i zbog neprimerene reakcije zaradio isključenje.Košarkaši Denvera doživeli su još jedan ubedljiv poraz od Golden stejta u četvrtfinalu Zapada (126:106), a meč je obeležilo isključenje najboljeg igrača lige Nikole Jokića.

Sedam minuta pre kraja meča, kada je već bilo jasno da će Vorirsi zabeležiti drugi trijumf u seriji, Jokić je morao na tuširanje. Nakon jednog očiglednog faula Grina, koji sudije navodno nisu videle, Srbin je burno reagovao. Zaradio je tehničku i isključenje, a onda je usledila nova provokacija u režiji Grina, koji ga je mahanjem ispratio u svlačionicu.

https://www.youtube.com/watch?v=-zy0KsmpKok

Pre isključenja, Geri Pejton je pokušao da isprovocira Nikolu i uspeo je u tome. Jokić je u jednom momentu tokom meča krenuo ka svojoj klupi, a Pejton mu je prišao s leđa i udario ga po zadnjici, a Nikola je u momentu eksplodirao. Okrenuo se i krenuo ka Pejtonu kako bi se obračunao s njim, ali su ga igrači oba tima zaustavili i sprečili tuču.

Pogledajte kako je to izgledalo.

kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti