Претрага
Претрага
Close this search box.

PRAZNIK FUDBALA U SIRIGU! Sirižani pred punim tribinama slavili u derbiju! (VIDEO)

Sirig Susek

U utorak su na programu bile utakmice 22. kola Gradske lige Novi Sad, a utakmica vredna pažnje odigrala se u Sirigu.

Domaća ekipa OFK Siriga koja je lider na tabeli, dočekala je trećeplasiranu ekipu Suseka. Utakmica koja nije dan ”D”, ali tri boda u ovom susretu predstavljala su korak bliže zacrtanom cilju. Deblji kraj izvukla je ekipa Siriga koja je slavila minimalnim rezultatom 1:0 i sad je praktično sve u njihovim rukama.

Pred punim tribinama u Sirigu odigrala se prava prvenstvena utakmica. Teren odlično pripremlje, uslovi za igru fantastični, a sudijska trojka na visini zadatka. U utakmicu bolje su ušli gosti iz Suseka, gurali su loptu i pokušavali da ugroze gol Vidovića. Domaćin je bio u blagom grču i tek posle više od pola sata igre uspeli su da se konsoliduju i zaigraju kako treba. Igralo se uglavnom na sredini terena, muška igra bez oštrih startova sa jako malo izglednih šansi za gol.

U drugom poluvremenu obe ekipe počele su više da rizikuju jer više nije bilo vremena za ”čekanje”. Pokušali su gosti dva puta preko Bakoša da dođu do gola, ali oba puta lopta je odlazila pored. Domaćin je prvu ozbilju šansu stvorio preko Marjanova, siguran pogodak sprečio je defanzivac Suseka Mrvičin. Par minuta kasnije poništen je gol domaćoj ekipi zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao Rabljenović. Igrao se 70. minut utakmice, Dekić je izveo aut, Rabljenović je preglavao loptu na drugu stativu gde se našao Kosić Milorad kojem nije bilo teško da sa pet metara glavom savlada čuvara mreže Brojčina za 1:0 i veliku radost na stadionu. Najbolju šansu za poravnanje igrači Suseka imali su u 85. minutu nakon kornera, glavom je šutirao Mrvičin a lopta je pogodila spoljni deo prečke. U 90 minutu, napadač Suseka Bakoš Vladimir dobio je drugi žuti karton pa je na ”tuširanje” morao pre vremena. Opao je ritam utakmice u poslednjim minutima i nakon više od 95 minuta igre glavni arbitar Nikolaš Nemanja odsvirao je kraj utakmice.

Sudijska trojka

Delegat Janjić Mihailo i sudijska trojka u sastavu Nikolaš Nemanja, Galamboš Dejan i Kovačević Dragan.

OFK Sirig: Vidović, Radić (od 60. Radosavljević), Brežnjak, Tanasić, Vasić, Grujičić (od 57. Rabljenović (od 75. Kojović)), Dekić, Vukelja, Kosić, Marjanov, Ružin.

Susek: Brojčin, Paprić, Tomić (od 75. Šodić), Mrvičin, Rapić, Stojanović( od 60. Vujasinović), Bakoš, Starčević, Ikonić, Rankov (od 60. Šovljanski), Celin.

S.Š.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti